Yeniden Refah Partisi Kadir Çalışıcı için bastırıyor... Eskişehir adayı olması için özel ziyaret

Yeniden Refah Partisi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç Eskişehir'e geldi, Fatih Erbakan'ın Eskişehir Büyükşehir adaylığı teklifinde bulunduğu Kadir Çalışıcı'yı ziyaret etti.

SİYASET 30.12.2023, 14:14 30.12.2023, 14:22
Yeniden Refah Partisi Kadir Çalışıcı için bastırıyor... Eskişehir adayı olması için özel ziyaret

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın, Eskişehir'in eski valilerinden, emekli vali Kadir Çalışıcı'ya Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığı teklifinden bulunması Eskişehir gündemine bomba gibi düşmüştü. Kadir Çalışıcı'nın ilk defa medyamidas.com ziyaretinde açıkladığı teklifle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. 

Yeniden Refah Partisi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç Eskişehir'e geldi. 
Program çerçevesinde Suat Kılıç, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Osman Mandacı ile birlikte emekli vali Kadir Çalışıcı'yı ofisinde ziyaret etti. 

Ziyarette ülke gündemi, Eskişehir ve yaklaşan yerel seçimler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi. 

"Eskişehir halkının Kadir Çalışıcı'ya çok büyük bir teveccüh ve sevgisi var, partimizin adayı olarak görmek istiyoruz"

Suat Kılıç, Eskişehir’de yaptırdıkları araştırma ve anket sonuçlarını paylaşarak, “Halkın Çalışıcı'ya,  geçmişte yaptığı hizmetler sebebiyle çok büyük bir teveccüh ve sevgisi olduğunu net olarak görmüş bulunuyoruz. O yüzden halkın bu teveccüh ve sevgisini boşa çıkarmamak adına emaneti ehline vermek prensibinden hareketle Sayın Kadir Çalışıcı'yı Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkan adayı görmek istiyoruz” dedi.

"Onur duydum, adaylık teklifini ciddiyetle değerlendiriyorum"

Kadir Çalışıcı da cevaben bu tekliften büyük onur duyduğunu belirterek, “Milli Görüş’ün temsilcisi Yeniden Refah Partisi’ni ve Genel Başkan Sayın Fatih Erbakan'ın, 14 Mayıs seçimlerinde gösterdikleri büyük başarılardan dolayı takdir ettiğini, gelecekte memleketimize çok büyük hizmetler yapacağına inandığını, kendisine yapılan bu onurlu adaylık teklifini de ciddiyetle değerlendireceğini” belirtti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@