Emirdağ'da Futbol Okulu açılıyor

Emirdağ Belediyesi, Futbol Yaz Okulu kurs kayıtlarının başladığını duyurdu.

SPOR 13.05.2024, 17:23 13.05.2024, 17:27
Emirdağ'da Futbol Okulu açılıyor

Afyonkarahisar'da Emirdağ Belediyesi, 7-14 yaş arası Futbol Yaz Okulu kurs kayıtlarının başladığını duyurdu. UEFA B ve C lisansına sahip deneyimli hocalar eşliğinde verilecek kurslarla geleceğin yıldızlarının yetiştirilmesinin amaçlandığı ifade edildi. 

Emirdağ Belediyesi Yaz Futbol Okuluna başvurular 13 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. 7-14 yaş grubundaki çocuklar için organize edilen futbol okuluna katılım için başvurular 13 Haziran'da sona erecek. Başvuruların Emirdağ Kültür Evi'nde alınacağı ve detaylı bilgi için 0546 962 26 26 numaralı telefondan bilgi alınabileceği ifade edildi. 

Çocukların spora özendirilmesi ve yaz tatillerini en güzel şekilde geçirmeleri için belediye olarak böyle bir proje hazırladıklarını belirten Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ''İlçemizde açacağımız yaz futbol okulu ile sağlıklı, eğitimli ve başarılı bir gençlik yetiştirmek adına adımlar atıyoruz. Belediyemiz yaz futbol okulunda UEFA B ve C lisansına sahip deneyimli hocalar eşliğinde geleceğimizin başarılı sporcularını yetiştirmeyi hedefliyoruz. Futbol sevgisini keşfetmek ve geliştirmek isteyen bütün gençlerimizi yaz futbol okuluna bekliyoruz" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@