Afyonkarahisar’da 3 ayrı kaza! 6 kişi yaralandı

 Afyonkarahisar’da yaşanan 3 ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı...

TRAFİK 16.12.2023, 16:23 16.12.2023, 16:30
Afyonkarahisar’da 3 ayrı kaza! 6 kişi yaralandı

Afyonkarahisar’da yaşanan 3 ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı... 

Önündeki araca çarpıp takla attı

 Afyonkarahisar’da önünde seyreden araca çarptıktan sonra orta refüje girip takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı. Kaza, kent merkezi Erenler mahallesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, D.B., yönetimindeki otomobil sürücüsünün henüz belirlenmeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Otomobil ardından önünde seyreden ve sürücüsünün ismi henüz belirlenmeyen otomobile çarpıp orta refüje girerek takla attı. Kazada ters dönerek durabilen otomobilin sürücüsü D.B., yaralandı. Yaralı sürücü çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası devrilen araç olay yerine gelen vinç ile kaldırılırken, karayolunda kurtarma çalışmasından dolayı trafik yaklaşık 15 dakika durdu. Kurtarma çalışmasının ardından karayolunda trafik normal seyrine döndü. Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatıldı.

Sinanpaşa'da kontrolden çıkan otomobil tarlaya devrildi

Afyonkarahisar' n Sinanpaşa ilçesinde kontrolden çıkarak tarlaya devrilen otomobilde 2 kişi yaralandı. Kaza, Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesi yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 35 TGH 28 plakalı otomobil sürücüsü H.K., henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil savrularak yol kenarındaki tarlaya devrildi. Kazada otomobil sürücüsü ve , ve H.K., yaralandı. Yaralılar çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansları ile hastaneye kaldırıldı.

Zincirleme kazada 3 kişi yaralandı

Afyonkarahisar' da biri traktör 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Olay, İscehisar ilçesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ö.Ş., idaresindeki traktör ile H.S.Ö., kontrolündeki araç çarpıştı. Ardından aynı istikamette seyir halinde olan K.Ç., yönetimindeki otomobil traktöre çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan traktör yola devrildi. Kazada traktör sürücüsü Ö.Ş., traktörde bulunan H.Ç. ve araç sürücüsü H.S.Ö., yaralandı. Yaralılar çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ardından olay yerine gelen çekici yardımı ile yola devrilen traktör kaldırıldı.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@