Eskişehir'de o sürücü yakalandı! Aracı trafikten men edildi

Eskişehir'de bir ilkokulun önünde drift yaparak büyük tehlike yaratan araç tespit edildi. Daha önce aday sürücü belgesi iptal edildiği belirlenen sürücü hakkında yasal işlem başlatıldı, aracı trafikten men edildi.

TRAFİK 16.08.2023, 15:36 17.08.2023, 15:03
Eskişehir'de o sürücü yakalandı! Aracı trafikten men edildi

Eskişehir’de bir ilkokul önünde tehlikeli şekilde ‘drift’ attığı tespit edilen araç, 2 ay trafikten men edilirken, daha önceden aday sürücü belgesi iptal edildiği belirlenen sürücüye de 28 bin 532 TL para cezası kesildi.

İlkokul önünde drift yapmaya kalkmış!

Odunpazarı İlçesi’nde bulunan bir ilkokulun önünde ‘Drift’ attığı tespit edilen aracın yakalanması amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından çalışma başlatıldı. Trafik güvenliğini tehlikeye düşürerek ‘Drift’ yaptığı gerekçesi ile plakası ve yeri tespit edilen aracın sürücüsüne yönelik yapılan kimlik kontrolünde, şahsın daha önceden almış olduğu aday sürücü belgesinin iptal edildiği belirlendi.

Aracı 2 ay trafikten men edildi 

Araç sürücüsüne, sürücü belgesi iptal edildiği halde araç kullandığı için 8 bin 190 TL ve ‘Dönüş kuralları dışında bilerek ve isteyerek aracın yönünün değiştirilmesi veya kendi etrafında döndürülmesi (Drift)’ maddesinden 20 bin 342 TL olmak üzere toplam 28 bin 532 TL para cezası uygulandı. Ayrıca araç 2 ay trafikten men edildi.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@