Eskişehir'de Odunpazarı'nda güzergah değişikliği!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nda Eskişehir'e gelecek tur otobüsleri için tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde yeni bir düzenleme yapıldığını duyurdu.

TRAFİK 12.06.2024, 17:20 12.06.2024, 17:24
Eskişehir'de Odunpazarı'nda güzergah değişikliği!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı tatili için Eskişehir'e ziyarete gelecek tur otobüsleri için Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde yeni bir düzenleme yaptığını duyurdu. 

Tur otobüsleri bu güzergahı kullanabilecek

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, “Alaaddin Parkı'nda gerçekleştirdiğimiz trafik akışı düzenleme çalışmaları sonrasında tur otobüslerimizin otopark güzergahında değişiklik yaşanmıştır. Bu kapsamda Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi ve Odunpazarı Modern Müze önünde yolcu indiren tur otobüslerimizin Atatürk Lisesi-Cumhuriyet Bulvarı-Hicri Sezen Caddesi güzergahını takip ederek, Odunpazarı Bölgesi'ne gelmesi, sonrasında da Şube Sokak-Kocatepe Sokak-Devetepesi Sokak güzergahını takip ederek ücretsiz tur otobüsü otoparkımızda bekleme yapması gerekmektedir. Belediyemizce belirtilen güzergahta ‘Tur Otobüsleri Park Yeri’ tabelaları yerleştirilmiş olup, şoförlerimizin bu yönlendirmeleri takip etmeleri önemle rica olunur" denildi. 

Kemal Zeytinoğlu Caddesi arife günü ve bayramın birinci günü araç trafiğine açık olacak

Ayrıca araç trafiğine kapalı olan Kemal Zeytinoğlu Caddesi'nin arife günü ve bayramın birinci günü araç trafiğine açık olacağı belirtildi. 

Yorumlar (1)
Kartal Yılmaz 5 ay önce
Şube Sokak-Kocatepe Sokak-Devetepesi Sokağa çift taraflı park eden araçlar varken nasıl girilecek buraya? Bırakın haftasonunu hafta içi bile bu sokaklardan küçük araba ile geçmek bile mümkün değil! Koca koca tur otobüslerine göstereceğiniz başka bir güzergah yok mu? Yok çünkü şehir bu kadar otobüsü kaldırmıyor!
Ayrıca otobüs parkı yapmışsınız ama kullanan yok! güneş diye, girmesi çıkması zor diye Devetepesi sokağın bir bölümüne tek sıra park ederek yolu tıkayan otobüslere kim dur diyecek! Tur otobüslerini şehre soktuğunuz müddetçe kimseyi mutlu edemezsiniz! Turizm kenti olduk havası atmak için Eskişehir'deki sosyal yaşamın içine ettiniz! Yazıklar olsun bu trafik kaosuna mahkum ettiniz koca şehri!

Gelişmelerden Haberdar Olun

@