Eskişehir'de var mı bu sorunu çözecek bir babayiğit?

Eskişehir kent merkezinde trafik sorunu büyümeye devam ederken, Şair Fuzuli Caddesi'ndeki sorun daha da büyüyor...

TRAFİK 24.05.2023, 16:18 24.05.2023, 16:38
Eskişehir'de var mı bu sorunu çözecek bir babayiğit?

Eskişehir'de kent merkezindeki trafik sorunu her geçen gün büyümeye ve artmaya devam ederken, Şair Fuzuli Caddesi'nde tur otobüslerinin yola park etmesi de trafikteki sıkışıklığı ve kuyrukları artırıyor. 

Şair Fuzuli Caddesi İstanbul trafiğini aratmıyor! 

Eskişehir’in en işlek caddelerinden biri olan Şair Fuzuli Caddesi’nde arka arkaya ve yan yana şekilde park eden tur otobüsleri zaten yoğun olan trafiğin hepten tıkanmasına neden oluyor. Sürücüler ve vatandaşlar buna bir çözüm bulunmasını tur otobüsleri için ayrı bir yer bulunmasını istediklerini söylüyor. 

Tramvaylar da aradan geçemiyor, ulaşım toptan kenetleniyor... 

Tur otobüslerinin yoğun olarak yer aldığı Odunpazarı ilçesinde bulunan Şair Fuzuli Caddesi’nde trafik bir aksadı. Caddenin büyük bir bölümünü kaplayan tur otobüsleri dakikalarca hareket etmeyince akan trafiğin tıkanmasına sebep oldu.

Tur otobüslerine başka duracak yer bulunamıyor mu?

Trafikte sıkışan araç sürücüleri korna çalarak duruma tepki gösterirken, İsmet İnönü-1 Caddesine doğru giden bir tramvayın da uzayan araç kuyruğunun arasında kalarak ilerleyemediği görüldü. Tur otobüslerinin dakikalar sonra hareket etmesinin ardından trafik tekrar normal seyrine geri döndü.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@