Eğitim Bir-Sen Eskişehir'in etkinlikleri büyük ilgi gördü... İbrahim Akar: Devam edeceğiz

Eğitim Bir-Sen Eskişehir 1 No'lu Şubesi'nin üyelerine yönelik başlattığı "Sinema Buluşmaları" etkinlikleri büyük ilgi gördü. Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar, etkinliklere devam edeceklerini ifade etti.

EĞİTİM 26.12.2023, 12:35 26.12.2023, 12:43
Eğitim Bir-Sen Eskişehir'in etkinlikleri büyük ilgi gördü... İbrahim Akar: Devam edeceğiz

Eğitim Bir-Sen Eskişehir 1 No'lu Şubesi'nin üyelerine yönelik başlattığı "Sinema Buluşmaları" etkinlikleri büyük ilgi gördü. 

"Üyelerimizin ailece izleyebileceği yerli filmlerle güzel hatıralar bırakmak istiyoruz"

Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar, yaptığı açıklamada, "Eğitim Bir-Sen Eskişehir 1 No'lu Şube olarak tüm üyelerimize ücretsiz "Sinema Buluşmaları" etkinliğimizi başlattık. Amacımız hem  üyelerimizi bir araya getirmek hem de sosyal aktiviteleri zenginleştirmek. Üyelerimizin ailece izleyebileceği özellikle yerli yapım filmleri seçerek etkinliğimizin güzel hatıralar bırakmasını istiyoruz" dedi.

"AYBÜKE "Öğretmen Oldum Ben" filmi için çok başvuru olunca, bir gösterim daha gerçekleştirildi"

İbrahim Akar, "Bu sebeple seçtiğimiz ilk film öğretmenlik mesleğine gönül vermiş her üyemizi derinden etkileyen şehit öğretmenimizin hikayesi AYBÜKE "Öğretmen Oldum Ben" filmiydi. 20 Aralık 2023 tarihinde ilk gününde üyelerimizin yoğun ilgisi ile karşılaştık ve filme başvuru çok olunca bir sonraki günde de gösterim için yetkililerden salon istedik. 20-21 Aralık tarihlerinde bini aşkın üyemizi AYBÜKE filmiyle buluşturduk" diye konuştu.

İbrahim Akar, "Sinema etkinliğimize üyelerimizin yanı sıra davetimizi kırmayarak, kendisi de bir öğretmen çocuğu olan Sayın Vali Yardımcımız Salih ALTUN beyefendi de katıldı. Ayrıca her biri birer eğitimci adayı olan Eğitim Fakültesi öğrencilerimiz de etkinliğimize dahil oldular. Etkinliğimize ev sahipliği yapan Espark Sinema Salonları yönetimi ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Sinema Buluşmaları etkinliği kapsamında üyelerimizi yeni filmlerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@