banner163

ESOGÜ'den uzaktan eğitim kararı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ), pandemi dolayısıyla "hazırlık programı" derslerinin çevrimiçi olarak yapılacağını açıkladı...

EĞİTİM 30.12.2021, 18:26 30.12.2021, 18:56
ESOGÜ'den uzaktan eğitim kararı

Pandemi sebebiyle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, hazırlık programlarının tamamının 03-14 Ocak 2022 tarihleri arası uzaktan eğitim ile devam edeceğini duyurdu.

Yeni omikron varyantı sebebiyle; İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Koç Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi de yüz yüze eğitim modelinde değişikliğe gitti.

 İstanbul Teknik Üniversitesi 

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu: İTÜ Mensuplarımızın dikkatine,

Son bir haftalık dönemde yerleşkelerimizdeki yurtlarda kalan ve derslere devam eden öğrencilerimizde Covid pozitif vaka sayılarının hızla arttığı gözlemlenmiştir. Bu nedenle, hastalığın yayılımını yavaşlatmak için tedbirler almaya ihtiyaç duyduk.

Öğretim elemanlarımız dersi sınıfta anlatacak ve sınıfa gelebilen öğrenciler dersi yüz yüze dinleyecek; sınıfa gelemeyen öğrenciler ise dersi eşzamanlı olarak Zoom yayınında uzaktan takip edecektir.

Koç Üniversitesi

Koç Üniversitesi, 7 Ocak 2022'ye kadar tıp ve hukuk fakültelerinde uygulamalı dersler hariç diğer tüm derslerin online yapılmasını kararlaştırdı. Final sınavları da online düzenlenecek.

Boğaziçi Üniversitesi

Boğaziçi Üniversitesi 4 Ocak 2022'ye kadar derslerin çevrimiçi işleneceğini açıkladı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@