Tepebaşı'nda kadınlar bu kursları çok sevdi

Tepebaşı Belediyesi’nin Belde Evleri ve Deneyimli Kafelerde düzenlenen takı tasarım kursuna katılan kadınlar, farklı tekniklerle birbirinden güzel takılar yapıyor.

EĞİTİM 18.12.2023, 16:33 18.12.2023, 16:36
Tepebaşı'nda kadınlar bu kursları çok sevdi

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin Belde Evleri ve Deneyimli Kafelerde düzenlenen takı tasarım kursuna katılan kadınlar, farklı tekniklerle birbirinden güzel takılar yapıyor.

Tepebaşı Belediyesi, gerçekleştirdiği kurslar ile kent sakini kadınlar için eğitimler sunmaya devam ediyor. Belde Evler ve Deneyimli Kafelerde düzenlenen takı tasarım kursu da Eskişehirli kadınların ilgisi ile devam ediyor.

Nasuh Akar Deneyimli Kafe’de düzenlenen takı tasarım kursuna katılan kadınlar, farklı tekniklerle birbirinden güzel kolye, yüzük, bileklik, küpe gibi takılar yapıyor.

Birbirinden güzel takılar ortaya çıkaran kadınlar, aynı zamanda hem sosyalleşiyor hem de aile bütçelerine de katkıda bulunuyor. Kurslara katılan kadınlar, düzenlenen kurslardan dolayı Tepebaşı Belediye başkanı Dt. Ahmet Ataç’a ve ekibine teşekkürlerini iletiyor.

“Kendimizi geliştiriyoruz, stres atıyoruz, çok zevkli"

Kurslara katılan vatandaşlardan Gamze Karatay, “Çok memnunuz, kendimizi geliştiriyoruz ve bilmediğim figürleri öğreniyoruz. Bizim için güzel bir aktivite. Arkadaşlarımızla çok iyi anlaşıyoruz” dedi.

Bir başka kursiyer Sevinç Karataş ise, “Burası çok güzel ve rahatlatıcı bir yer. Ortam çok güzel, her şeyi öğreniyoruz ve kendimizi geliştiriyoruz. Bizim için sosyal aktivite oluyor. Kadınlar da evde durmasınlar gelsinler” diye konuştu.

Kurslardan memnun olduğunu ifade eden kursiyer Nurten Aras şu ifadeleri kullandı; “Gereken her şeyi yapıyoruz. Bileklik, nazar boncuğu yapıyoruz. Hocamız tüm teknikleri öğretiyor. Bizim için çok güzel. Stres atıyoruz, çok zevkli.”

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@