banner163

Ali Atıf Bir hocadan o reklama destek

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın turizm ile ilgili yayınladığı ve çok konuşulan reklam filmine İletişim ve Reklamcılık Profesörü Prof.Dr. Ali Atıf Bir'den de destek geldi... 

EKONOMİ 14.05.2021, 12:42 14.05.2021, 12:47
Ali Atıf Bir hocadan o reklama destek

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye tanıtım hesabında, turizm çalışanlarının "enjoy i'm vaccinated" (Aşılıyım) baskılı maske takacağına ilişkin görüntüler içeren bir reklam yayınlandı. Reklama ilişkin sosyal medyada çeşitli görüşler ve eleştiriler de paylaşılırken, İletişim ve Reklamcılık Profesörü Prof.Dr. Ali Atıf Bir'den reklama destek geldi... 

"Bundan daha iyi bir kampanya düşünemiyorum"

Prof.Dr. Ali Atıf Bir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, "Bu kampanyada aşağılayıcı hiç birşey yok.. İtiraz edenler ya cahil ya da müzmin muhalif..Türkiye turizmde ikna edici birşeyler yapamazsa hep birlikte iflas edeceğiz. Turisti Türkiye’te çekmek için bundan daha iyi bir kampanya düşünemiyorum" dedi. 

"Filmi kaldırmayın, cesur olun, devam..."

Ali Atıf Bir ayrıca, "Keşke aşı olan herkes böyle maske taksa ve aşı olan olmayan da belli olsa ve hükümete de baskı olsa. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın filmi kaldırması da yaptığı işten emin olmadığını gösteriyor. Korkacak bişi yok, Türkiye için hepimizin bekaası için doğrusu bu! Cesur olun, devam.." dedi. 

"Çarpılmış bu kafa sorun iktidarda sanıyor"

Ali Atıf Bir bu paylaşımı sonrasında attığı mesajda da, "Müzmin muhalif ve reklam cahili olmak ne demek anlamak isteyen, “aşılıyım” reklamıyla ilgili yaptığım yorumun altını bir okusun! Ne yandaşlığım kaldı, ne ihtiyarlığım! hemen gömün diyen de var. Çarpılmış Bu kafa sorun iktidarda sanıyor. Biontech özel firma! Siz bulsaydınız ya aşıyı!" ifadelerine yer verdi. 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@