ASKON Eskişehir Çalıştayı... 2024 vizyonunu konuştular

ASKON Eskişehir Çalıştayı büyük bir katılımla gerçekleştirildi. ASKON Eskişehir'in 2024 vizyonu masaya yatırıldı.

EKONOMİ 26.12.2023, 16:19 26.12.2023, 16:46
ASKON Eskişehir Çalıştayı... 2024 vizyonunu konuştular

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Eskişehir Şubesi, 2023 Çalıştayını üyelerinin büyük bir katılımı ile gerçekleştirdi. Sapanca’da gerçekleşen çalıştaya, ASKON İç Anadolu Bölge Başkanı Erdi Çapar da katıldı.

Yoğun istişarelerle geçen çalıştayda ASKON Eskişehir 2023 yılının değerlendirmesini yaparak 2024 yılının da vizyonunu belirledi.

Çalıştay'da ASKON Eskişehir Şube Başkanı Ali Semih Ünlü’nün yanı sıra, Başkanvekili Tarık Çanak, Teşkilatlardan Sorumlu Bşk. Yrd.  Sinan Birsen, Tanıtım Medyadan sorumlu Bşk.Yrd. M. Cumhur Calban, Yeni Yatırımlar ve İş Geliştirmeden sorumlu Bşk. Yrd. Erkan Yuva, Sosyal İşlerden sorumlu Bşk.Yrd. Ahmet Alsat, Üye İlişkilerinden Sorumlu Bşk. Yrd. Sadi Dönmez, Hizmet Sektörleri Bşk.Yrd. Zahid Bayrak, İdari Mali ve Hukuki Hizmetler Komisyonu adına Yönetim Kurulu üyesi Kazım Sertkaya ve Genç ASKON Başkanı Enes Yıldırım sunumlar yaptı. 

Son olarak ASKON İç Anadolu Bölge Başkanı Erdi Çapar’ın konuşmasının ardından tüm yönetim ve üyeler söz alarak değerlendirmelerini ve beklentilerini ilettiler. Toplantı sonunda sektör başkanları seçimleri de gerçekleştirildi. 

2 gün süren toplantılar sonunda 2024 yılı bütçe ve planlamasının ardından çalıştay tamamlandı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@