banner163

Elon Musk yine heyecanlandırdı! Kripto dünyası merakta...

Elon Musk kripto piyasalarını yine heyecanlandırdı. Gözler atacağı tweet'te...

EKONOMİ 03.10.2021, 21:42 03.10.2021, 22:21
Elon Musk yine heyecanlandırdı! Kripto dünyası merakta...

Kripto para dünyasını konuşmalarıyla sarsan Elon Musk, kripto piyasası ile ilgili yeni tweetler atıyor. Özellikle Dogecoin‘i büyük bir üne kavuşturan ve analizleri boşa çıkaran Musk, kripto parayı bir yükseltip bir düşürdü. Dogecoin’de yaşanan sıçramanın hemen ardından dikkatleri Shiba Inu‘ya çeken Musk, şimdi yeni bir tweet atarak bu kripto paraların yatırımcılarını heyecanlandırdı.

Kendini Dogefather ilan eden Musk, Dogecoin ile yetinmemişe benziyor. Musk, günün ilk saatlerinde bir kullanıcının tweet’ine yanıt verdi. Bu da kripto para takipçilerinin tetikte olması gerektiğini gösterdi.

Gözler o fotoğrafı bekliyor

Floki Inu‘yla ilgili tweet atan Elon Musk, yarın bu kripto para ile ilgili fotoğraf paylaşacağını açıkladı. Bir kullanıcı önce Tesla ile ilgili tavsiyeler verdi. Ardından ‘Floki nerede?‘ diyerek Musk’a soru yöneltti. 200 milyar dolar serveti bulunan Elon Musk ise önce Tesla ile ilgili önerilere olumlu dönüş sağladı. Sonraki cümlesinde yarın Floki’nin fotoğrafını paylaşacağını söyledi. Bu olayın ardından sıçrama yaşayan kripto, yüzde 40‘a yakın değer kazandı.

Köpeğine Floki adını verdi

Floki ile ilgili daha öncesinde de paylaşım yapan Tesla CEO’su, Eylül ayında paylaştığı fotoğraf ile kripto paraya iki katı değer kazandırdı. Haziran ayında bir Shiba Inu köpek alacağını ve ismini Floki koyacağını da açıklamıştı. Musk sözünü tuttu ve köpeğine Floki ismini verdi. Yarın ise köpeğinin fotoğrafını paylaşarak hem Dogecoin, hem de Floki Inu birimlerinin değerini yükseltmeyi amaçlıyor gibi gözüküyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@