banner163

Erdoğan'dan Söğüt'teki altın madeniyle ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm dünyanın konuştuğu Bilecik'in Söğüt ilçesinde bulunan dev altın rezervi ile ilgili konuştu...

EKONOMİ 26.12.2020, 15:44 26.12.2020, 16:34
Erdoğan'dan Söğüt'teki altın madeniyle ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölbaşı Şehir Geçişi açılışında yaptığı konuşmada, geçtiğimiz günlerde açıklanan Bilecik'te Söğüt ilçesinde tespit edilen dev altın madeni rezervi ile ilgili de konuştu. 

"İki yıl sonra inşallah altın madenimizi Söğüt'te çıkardığımızı görecekler"

Erdoğan, tüm dünyanın konuştuğu, şu anki değerinin 6 milyar dolardan fazla olduğu ifade edilen rezerv ile ilgili, "Karadeniz'de bulduğumuz doğalgaza bile bile sevinemeyecek kadar ülkesiyle ve milletiyle gönül bağı kopmuş bir sefil zihniyetten bahsediyoruz. Şimdi 2 yıl sonra inşallah altın madenimizi Söğüt'te çıkardığımızı görecekler. Orada renk körlüğüne filan girebilirler. Ülkemizin büyüklüğünden, milletimizin potansiyelinden, insanımızın azminden habersiz bu anlayışa rağmen Türkiye 2023 hedeflerine ulaşacaktır. Gençlerimize 2053 vizyonlarını hayata geçirebilecekleri büyük ev güçlü Türkiye'yi miras bırakmak için ne gerekiyorsa yaptık, yapıyoruz, yapacağız. Geçtiğimiz 18 yılda ülkemize kazandırdığımız eserlerin ve hizmetlerin anlamını salgın döneminde daha iyi görüyoruz" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi adımı Eskişehir'den attı! Okumak için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@