banner163

ETO da imzaladı

ETO, TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından başlatılan kampanyaya imza attı. ..

EKONOMİ 17.03.2021, 11:16
ETO da imzaladı

TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu’na destek verdiği açıklanan ETO, TOBB Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu’nun Eskişehir’de kampanyaya dönüştürdüğü BM Kadının Güçlenmesi Prensipleri’ni (WEP’s) imzaladı. 

ETO’dan yapılan açıklamada, toplumsal cinsiyet eşitliğinin iş dünyasındaki önemine dikkat çekildi, iş camiasında kadınların varlık göstermemesinin, ülkemizin ticari ve sınai potansiyelini azaltacağı belirtilerek, “Kadın yoksa %50 güçsüzüz demektir. Bu nedenle kadınların ekonomik yaşamda neden var olması gerektiğini konuşmayı dahi anlamsız buluyorum. Birleşmiş Milletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri’ni (WEP’s) imzalayarak, bu yaklaşımımızı net biçimde ortaya koyuyoruz. Eskişehir’de kadınların ekonomideki yeri konusunda hem öncü hem de örnek olacağız” denildi.  

TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak, kadın girişimciliğine ve istihdamının önemine dikkat çekmek için başlattıkları kampanyanın şehrin kurum ve kuruluşlarından destek bulmasından mutluluk duyduklarını söyledi. ETO’nun TOBB Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu’na her konuda yardımcı olduğunu, projelerine katkı sağladığını belirten Gürkaynak, desteğinden dolayı ETO’ya teşekkür etti

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@