banner163

ETO'da törenle açıldı... Cemil Çiçek de katıldı

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin hukuki anlaşmazlıklarında çözüm sağlayacak Arabuluculuk Merkezi’nin açılışı törenle gerçekleştirildi.

EKONOMİ 29.09.2021, 10:35 29.09.2021, 11:55
ETO'da törenle açıldı... Cemil Çiçek de katıldı

Açılışa, TOBB UYUM Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Çiçek, Vali Erol AyyıldızAK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu, ETO Başkanı Metin Güler ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi konuşan TOBB UYUM Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Çiçek, yargı yolunun çok uzun, meşakkatli ve masraflı olduğunu belirterek, "Hem bizim toplumumuzda hem de en gelişmiş demokrasilerde bile yargı yolunun çok uzun, meşakkatli, masraflı ve sonuçta da istenildiği kadar tatminkar olmadığı ortada. Dolayısıyla işi yargıya götürdüğümüzde mutlaka adalet tesis edecek, iki tarafta memnun olacak diye bir husus yok. Ama hukuk devletinde birinci uyuşmazlık çözüm yolu bu. Bunun çeşitli sebeplerden dolayı tatminkar olmadığı anlaşılmış olmalı ki evvela Avrupa Konseyi bünyesinde alternatif uyuşmazlık çözümleri diye uzun çalışmalarının sonucunda belli kararlar alındı. Benim de Adalet Bakanı olarak 2002 yılında katıldığım ilk uluslararası toplantı Alternatif Uyuşmazlık Çözümleri'dir" dedi.

Konuşmaların ardından TOBB Uyum Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Çiçek ile ETO Başkanı Metin Güler merkezin protokolünü imzaladı.

Tören kurdele kesiminin ardından sona erdi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@