banner163

Kütahya'da dikkat çeken karar... İlçeye taşınana yüzde 50 indirim

Kütahya'daki belediye meclisinde dikkat çeken karar... İkametgahını ilçeye aldırana yüzde 50 indirim uygulanacak.

EKONOMİ 02.11.2021, 13:10 02.11.2021, 13:19
Kütahya'da dikkat çeken karar... İlçeye taşınana yüzde 50 indirim

Kütahya'da Emet Belediye Meclisi'nin, ilçede öğrenim gören üniversite öğrencilerinin ikametgahını Emet ilçesine taşımaları durumunda, belediyeye ait hamam ve fitnes salonundan yüzde 50 indirim yapılmasına ilişkin karar aldığı açıklandı. 

"İkametgahlarını taşıyan öğrenciler yüzde 50 indirimli faydalanacak"

İlçede her alanda eğitim gören öğrencilerin belediyeye ait işletmelerden daha etkin yararlanabilmeleri adına bu kararın alındığını belirten Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, ”Belediyemizce işletilen hamamlar yanı sıra, fitnes salonumuzdan da öğrencilerimiz yüzde 50 indirimden faydalanacaklar. Alınan bu karar ilçemiz üniversitesinde eğitim gören öğrencilerimiz içinde ikametgahlarını ilçemize taşımaları durumunda geçerli olacak. Çocuklarımızın, gençlerimizin eğitim hayatlarında bir nebze olsun yerel yönetim olarak bizlerin de desteği olması adına bu karar alınmıştır. Oy birliği ile alınan karar için tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum “dedi.


Emet Belediye Meclisi ayrıca, Gülten Dayıoğlu caddesinin isminin Gülten-Cevdet Dayıoğlu olarak değiştirilmesi, alt yapı çalışmaları için İller Bankası'ndan kredi kullanım ve ihale süreci için Belediye Başkanı Hüseyin Doğan'a yetki verilmesi konularını da görüşerek karara bağladı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@