TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Eskişehir'den paylaştı 

TOBB Başkanı Hisarcıkoğlu, Kütahya'dan Ankara'ya giderken Eskişehir'e de uğradı... Yaptığı özel ziyaretten, üç başkanla birlikte Eskişehir pozunu sosyal medyadan paylaştı. 

EKONOMİ 17.06.2021, 12:52 17.06.2021, 12:58
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Eskişehir'den paylaştı 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kütahya'dan Ankara'ya giderken Eskişehir Fuar Kongre Merkezi'ni de ziyaret etti. 

Fuar Kongre Merkezi'ni gezdi 

Ziyarette Hisarcıklıoğlu'na TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş 
ve ETO Başkanı Metin Güler ile ETO Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara da eşlik etti. Hisarcıklıoğlu, geçtiğimiz günlerde Eskişehir Endüstri Fuarı'nın düzenlendiği merkez ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Üç başkanla hatıra fotoğrafı 

Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’ni çok beğendiğini söyleyen Hisarcıklıoğlu, sosyal medyadan hesabından yaptığı paylaşımda da, "Eskişehir'e yakışan bir yatırım olmuş" dedi. Hisarcıklıoğlu, Celalettin Kesikbaş, Ömer Zeydan ve Metin Güler ile birlikte Fuar Merkezi önündeki TOBB yazısı önünde çektirdiği hatıra fotoğrafını da sosyal medya hesabından paylaştı. 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@