TÜKBİLDER Eskişehir’de kuruldu

Tüketici hakları için Eskişehir merkezli yeni bir dernek kuruldu… TÜKBİLDER'den ilk açıklama

EKONOMİ 23.06.2021, 13:26 23.06.2021, 17:00
TÜKBİLDER Eskişehir’de kuruldu

Tüketiciyi Bilgilendirme ve Bilinçlendirme Derneği (TÜKBİLDER) Eskişehir’de kuruldu. Tüketicileri hakları konusunda bilinçlendirmek amacıyla hizmet verecek derneğin başkanlığını, TÜKODER'de uzun yıllar Eskişehir Şube Başkanlığı görevinde bulunan Sülahi Özalp üstlendi. 

Tüketicilerin haklarını savunmak için gönüllülerle kuruldu  

TÜKBİLDER Kurucu Başkanı Sülahi Özalp düzenlediği basın toplantısında, özellikle tüketicilerin mal ve hizmet alımlarında yaşadıkları veya yaşayacakları olumsuzluklar karşısında ne gibi haklara sahip oldukları konusunda her zaman bilgilendirme faaliyeti içerisinde yer alacaklarını söylerken, derneğin hiçbir ticari, siyasi ve politik bağlılığı olmayacağının, üyelerinin gönüllü katkı ve katılımlarıyla çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çizdi.

Tüketicilere destek verilecek 

TÜKBİLDER’in gönüllü uzmanları özellikle tüketim öncesi alışveriş davranışları, hizmet alımları, hizmet alımı sonrası süreç gibi tüketiciyi doğrudan ilgilendiren konularda vatandaşlara destek olacak.

İstiklal Mahallesi Ertuğrul Bey Sokak Özer İşhanı 2. Kat No:218 (Esnaf Sarayı C kapısı karşısı) adresinde faaliyet gösterecek olan TÜKBİLDER bilinçli tüketiciler yaratmak için Eskişehirlileri bekliyor.

TÜKBİLDER’in kurucu yönetiminde kimler yer alıyor?

Adnan Yenidoğan, Fatma Dağ, Yıldıray Öncül, Levent Sert, Uğur Dere ve Abdullah Yılmaz da derneğin diğer kurucu üyeleri arasında yer alıyor.  

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@