ESKİ: Asfalt ve kaldırım parası alınmamıştır

ESKİ tarafından Çamlıca Mahallesi'ndeki bir vatandaşın iddiaları ile ilgili yapılan açıklamada, "ESKİ, hiçbir vatandaşımızdan asfalt ve kaldırım bedeli almamaktadır, iddia edildiği gibi aboneden asfalt ve kaldırım ücreti alınmamıştır" denildi.

HAYAT 15.02.2024, 15:50
ESKİ: Asfalt ve kaldırım parası alınmamıştır

ESKİ tarafından Eskişehir'de Çamlıca Mahallesi'ndeki bir vatandaşın iddiaları ile ilgili yapılan açıklamada, "ESKİ, hiçbir vatandaşımızdan asfalt ve kaldırım bedeli almamaktadır, iddia edildiği gibi aboneden asfalt ve kaldırım ücreti alınmamıştır" denildi. 

ESKİ'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"14.02.2024 tarihinde bazı internet gazetelerinde, ESKİ tarafından vatandaştan asfalt ve kaldırım ücreti alındığına dair çıkan haber gerçeği yansıtmamaktadır. ESKİ, hiçbir vatandaşımızdan asfalt ve kaldırım bedeli almamaktadır. Söz konusu haberde Çamlıca Mahallesi İkitepeler Sokak No:18’de ESKİ (Eskişehir Su Ve Kanalizasyon İdaresi) işletme bakım onarım ekiplerince yapılan su şebeke hattına bağlantılı abonenin sorumluluğundaki şube yolunda patlak onarım çalışması sonucunda da iddia edildiği gibi aboneden asfalt ve kaldırım ücreti alınmamıştır. Habere söz konusu olan fotoğraflara dikkatlice bakıldığında vatandaşın tahakkuk fişinde asfalt ve kaldırım ücretinin alınmadığı anlaşılacaktır."

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@