ESOGÜ'nün eski rektörü Necat Akgün hayatını kaybetti

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi acı haberi duyurdu... ESOGÜ'nün eski rektörlerinden Prof.Dr. Necat Akgün hayatını kaybetti.

HAYAT 24.01.2024, 14:43 25.01.2024, 17:45
ESOGÜ'nün eski rektörü Necat Akgün hayatını kaybetti

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin 3. ve 4. dönem Rektörü, Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Çocuk Hematoloji Bilim Dalı emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Necat A. Akgün'ün vefat ettiği belirtildi. 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin açıklamasında, "Üniversitemizin önceki dönem rektörlerinden Prof. Dr. Necati Akgün, hocamızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına ve tüm ESOGÜ ailesine başsağlığı dileriz" denildi. 

Cenaze töreni yarın (25 Ocak) 

Prof. Dr. Necat A. Akgün'ün cenazesinin 25 Ocak perşembe günü (yarın) saat 11:30’da ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak tören sonrasında ESOGÜ Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip defnedileceği belirtildi. 

Yorumlar (1)
Ercan s. 4 ay önce
Adaleti, babacanlığı, mütevaziliği ve güleryüzülülüğü ile örnek bir insan ve iradeli bir rektördü. Allah rahmet eylesin, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum.

Gelişmelerden Haberdar Olun

@