İbrahim Akar duyurdu! Eskişehir Kardeşlik Platformu o ruhsatın iptali için başvuru yapacak

Eskişehir Kardeşlik Platformu'nun yarın (17 Mayıs) Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii karşısındaki bir işletmeye turizm ruhsatı verilmesini ve içkili mekan açılacak olmasını protesto edeceği belirtildi. İbrahim Akar, söz konusu ruhsatın iptali için de yazılı başvuru yapacaklarını kaydetti.

HAYAT 16.05.2024, 13:41 17.05.2024, 16:12
İbrahim Akar duyurdu! Eskişehir Kardeşlik Platformu o ruhsatın iptali için başvuru yapacak

Memur-Sen Eskişehir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar, daha önce yaptığı açıklamada Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Eskişehir'de Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii karşısındaki bir işletmeye turizm işletmesi ruhsatı vermesini ve içkili bir mekan açılacağını gündeme getirerek, camii karşısında böyle bir iznin verilmesini eleştirmişti. 

İbrahim Akar yaptığı paylaşımda yarın (17 Mayıs) Eskişehir Kardeşlik Platformu olarak bir protesto açıklaması yapacaklarını duyurdu. 

İbrahim Akar paylaşımında, "Eskişehir Kardeşlik Platformu olarak Mahmut Sami Ramazanoğlu Camiinin tam karşısında Turizm belgeli içkili mekan açılmasını protesto etmek ve ruhsatın iptal edilmesi için yazılı başvuruda bulunmak için bir araya geleceğiz" dedi. 

Akar, açıklama ve protesto için yarın saat 13.30'da Reşadiye Camii bahçesinde toplanılacağını ve Kültür ve Turizm Müdürlüğü önünde açıklama yapılacağını kaydetti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@