Instagram DM çöktü mü? Instagram'da sorun...

Sosyal medya uygulaması Instagram çöktü mü? Instagram'da sorun mu yaşanıyor?

HAYAT 03.11.2021, 23:35 04.11.2021, 00:07
Instagram DM çöktü mü?  Instagram'da sorun...

Meta‘nın popüler sosyal medya uygulaması Instagram’da son birkaç dakikadır DM (özel mesaj) kutusu kullanılamıyor. Instagram DM çöktü mü?

Twitter bugün itibariyle Instagram linklerinin bir kart şeklinde gözükmesini mümkün kılan yeni bir güncelleme paylaştı. Bu özelliğin yayınlanmasından sonra Instagram’ın DM kutusu erişilemez hale geldi. Birçok kullanıcı bu kısıma erişemezken standart Instagram akışı ve diğer özelliklerde herhangi bir soruna rastlanmadı.

Instagram DM kutusu çöktü mü?
Günlük hayatta sıkça kullandığımız popüler sosyal ağlardan biri olan Instagram’da özel mesaj gönderimi yapılamıyor. DownDedector‘e göre saat 21:40 sıralarında başlayan bu sorunu birçok kullanıcı raporladı. Son dönemde kısa kesintilerle sık sık gündeme gelen Instagram yine gündemde.

Instagram kullanıcıları Twitter’da özel mesaj gönderemediklerini belirtti. Twitter gündem listesine kısa sürede giren bu sorun halen giderilemedi. Masaüstü sürümden gelen kutusuna giren kullanıcılar ise aşağıdaki ekran görüntüsünün yer aldığı üzere hem eski mesajlarını göremiyor hem de sayfanın en altında “Gelen kutun yüklenirken bir sorun oluştu.” uyarı mesajı ile karşılaşıyor. Yeni özelliğin yayınlanmasından sadece saatler sonra bu sorunu meydana gelmesi kullanıcıların merakını daha da artırdı.

İsmini Meta olarak resmen değiştiren Facebook’tan herhangi bir resmi açıklama gelmedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@