Muharrem Sarıkaya canlı yayında muhabiri tokatladı... Sonra özür diledi

Gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın canlı yayında muhabiri tokatlaması gündem oldu... Sarıkaya tepkiler sonrasında özür açıklaması yayınladı.

HAYAT 19.12.2021, 19:27 20.12.2021, 13:35
Muharrem Sarıkaya canlı yayında muhabiri tokatladı... Sonra özür diledi

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, canlı yayında yaşanan ses problemini çözmeye çalışan İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat attı. Sarıkaya'nın yaptığı hareket tepkilere yol açtı. Sosyal medyadaki tepkiler sonrasında Sarıkaya sosyal medya hesabından bir özür açıklaması yaptı. 

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, Gaziantep'in kurtuluşunun 100. yılı sebebiyle şehre gitti. Sarıkaya, Gaziantep Panaroma Müzesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i konuk etti. Canlı yayın esnasında ses problemi yaşanmasının ardından İhlas Haber Ajansı (İHA) Gaziantep muhabiri Ahmet Demir ikilinin mikrofon bağlantısını kurmaya çalıştı.

Bu esnada, Sarıkaya sinirlenerek İHA muhabiri Ahmet Demir’e tokat atarak itti.

Olayın sosyal medyada yayılması ve tepkiler sonrasında Muharrem Sarıkaya twitter hesabından bir özür açıklaması yaptı. 

Sarıkaya,  paylaşımında "Bana ve temsil ettim kuruma yakışmayan bir davranışta bulundum. Yayın biter bitmez İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir’den ve o an orada bulunan İHA Bölge Müdürü Sayınz Orhan Akın’dan ayrı ayrı özür diledim. Bu noktada kalmayıp, bir saat kadar sonra telefonda kendileri ile ayrı ayrı konuşup yaptığımın hata olduğunu belirtip özrümü her ikisine de yineledim. Olay kamuoyuna yansıdığı için şimdi de kamuoyu önünde İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir, İHA Bölge Mürdürü Sayın Orhan Akın ile olaya tanıklık eden Sayın Gaziüantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’den ve kamuoyundan mazeretsiz özür diliyorum…" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@