Porsuk Barajı ve Porsuk Çayı için halka açık toplantı... İlk defa yapılacak

Porsuk Barajı ve Porsuk Çayı'nın korunması ile ilgili halka açık özel bir toplantı düzenlenecek... Eskişehir'de ilk defa yapılacak.

HAYAT 21.03.2022, 13:46
Porsuk Barajı ve Porsuk Çayı için halka açık toplantı... İlk defa yapılacak

Eskişehir'de Porsuk Barajı ve Porsuk Çayı'nın korunması ile ilgili özel bir toplantı düzenlenecek. ESKİ Genel Müdürlüğü tarafından “Porsuk Baraj Gölü Havzası ve Porsuk Çayı Havzası Koruma Planı Hazırlanması” Projesi ile ilgili 1. Bilgilendirme toplantısının 29 Mart'ta saat 09.00'da Ramada Plaza'da düzenleneceği duyuruldu. 

Yapılan duyuruda, "Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ESKİ Genel Müdürlüğü tarafından “Porsuk Baraj Gölü Havzası ve Porsuk Çayı Havzası Koruma Planı Hazırlanması” Projesi yürütülmektedir. Söz konusu proje için “İçme-Kullanma Suyu Havzası Koruma Planı Hazırlanmasına Dair Usul ve Esaslar Tebliği”nin 10. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte halkı ve ilgili paydaşları bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “1. Bilgilendirme Toplantısı” yapılacaktır. Değerli halkımıza ve tüm paydaşlarımıza saygı ile duyurulur" denildi. 

İşte o duyuru: 

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

ESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

DUYURU

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ESKİ Genel Müdürlüğü tarafından “Porsuk Baraj Gölü Havzası ve Porsuk Çayı Havzası Koruma Planı Hazırlanması” Projesi yürütülmektedir. Söz konusu proje için “İçme-Kullanma Suyu Havzası Koruma Planı Hazırlanmasına Dair Usul ve Esaslar Tebliği”nin 10. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte halkı ve ilgili paydaşları bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “1. Bilgilendirme Toplantısı” yapılacaktır.

Değerli halkımıza ve tüm paydaşlarımıza saygı ile duyurulur.

Toplantı Yeri: Ramada Plaza By Wyndham Eskişehir

Toplantı Yerinin Adresi: Hoşnudiye Mah. Şahin Cad. 738. Sok. No:7, Tepebaşı/Eskişehir

Toplantı Tarihi : 29.03.2022 – Salı günü 
Toplantı Saati   : 09.00

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@