Seyitgazili gençler yeni dernek kurdu

Seyitgazili gençler, Seyitgazilililerin sesi olmak, Seyitgazi'ye hizmet etmek, sıkıntıları çözüme kavuşturmak için “Seyitgazililer Kültür ve Turizm Dayanışma Derneği"ni kurdu.

HAYAT 26.06.2023, 13:15 26.06.2023, 13:22
Seyitgazili gençler yeni dernek kurdu

İrfan Üstündağ - Eskişehir'de Seyitgazili gençler, Seyitgazilililerin sesi olmak, Seyitgazi'ye hizmet etmek, sıkıntıları tespit edip çözüme ulaştırmak, uzaktaki yakınlarla buluşmak, buluşturmak, aralarındaki bağı pekiştirmek için “Seyitgazililer Kültür ve Turizm Dayanışma Derneği"ni kurdu, Seyitgazi’de bir tanışma toplantısı gerçekleştirildi. 

"Seyitgazi'mize sahip çıkacağız, Seyitgazi’nin çıkarlarını gözeteceğiz"

Seyitgazililer Kültür ve Turizm Dayanışma Derneği adına Başkan Emrah Sur, yaptığı konuşmada, "Öncelikle tanışma toplantımıza gelerek bizleri yalnız bırakmadığınız için tüm hemşerilerime yönetimim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Renk verdiniz, ayaklarınıza sağlık. Dernek olarak birbirimize: tarafsız olacağımıza, saygı, sevgi ve hoşgörüyü elden bırakmayacağımıza, siyasi görüşlerimizi buradan uzak tutacağımıza, fikirlere saygı duyacağımıza, eleştirilere açık olacağımıza, adil ve dürüst olacağımıza ve yapacağımız her organizasyonun her faaliyetin Seyitgazi için çıkar sağlayacağına söz verdik. 
Seyitgazi’mize ve birbirimize sahip çıkarak yaptığımız her organizasyonda Seyitgazi’nin çıkarlarını gözeteceğiz" dedi. 

Emrah Sur, "Bugün bu tanışma toplantısıyla Seyitgazi’de beraberlik ateşini yaktık. Sesimizi duyurmaya başladık. Sizlerin de desteğiyle çıktığımız bu yol hepimize hayırlı olsun" dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@