banner163

Sivrihisar'ın ünlü Dövme Sucuk Festivali'nin tarihi belli oldu!

Sivrihisar Belediyesi, 8'incisi düzenlenecek olan Geleneksel Dövme Sucuk Festivali'nin tarihini açıkladı! Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, "Tüm halkımızı 28 Ocak'ta dünyanın merkezi Sivrihisar'da buluşmaya davet ediyoruz" dedi.

HAYAT 07.01.2024, 12:57 07.01.2024, 13:01
Sivrihisar'ın ünlü Dövme Sucuk Festivali'nin tarihi belli oldu!

Eskişehir Sivrihisar Belediyesi, 8'incisi düzenlenecek olan Geleneksel Dövme Sucuk Festivali'nin 28 Ocak 2024 Pazar günü gerçekleştirileceğini duyurdu.

Anadolu’nun geleneksel ve coğrafi işaretli lezzetleriyle bilinen Sivrihisar, her yıl düzenlenen Geleneksel Dövme Sucuk Festivali ile 2024'te de unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Sivrihisar Belediyesi, festival severleri nefis bir yolculuğa çıkarmaya davet ediyor. Geleneksel Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali, her yaştan on binlerce kişiyi bir araya getirerek damaklarda unutulmaz bir tat bırakacak.

"Tüm halkımızı 28 Ocak 2024 tarihinde dünyanın merkezi Sivrihisar'da buluşmaya davet ediyoruz"

Sivrihisar dövme sucuğunun coğrafi işaretli bir ürün olduğuna dikkat çeken Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, "Her yıl on binlerce vatandaşımıza coğrafi işaretli dövme sucuğumuzu tanıtmaya devam ediyoruz. Tüm halkımızı 28 Ocak 2024 tarihinde dünyanın merkezi Sivrihisar'da buluşmaya davet ediyoruz. Bu yıl da hep birlikte olabilmemiz için enfes bir bahanemiz var" dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@