banner163

Sivrihisar'ın yeni projesi bitiyor... "2024'ün ilk aylarında açacağız"

Sivrihisar Belediyesi'nin yeni projesinin bitmek üzere olduğu açıklandı. Hamid Yüzügüllü, "2024 yılının başında hizmete açacağız" dedi.

HAYAT 14.12.2023, 15:40
Sivrihisar'ın yeni projesi bitiyor... "2024'ün ilk aylarında açacağız"

Sivrihisar, sporu ve sağlıklı yaşamı teşvik eden heyecan verici yeni bir proje ile tanışıyor. Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'nün ilçeye kazandırdığı Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Projesinde sona yaklaşıldığı açıklandı. 

Sivrihisar’ın ilk kapalı yüzme havuzu tesisi olma özelliğini taşıyan ve toplamda 4 bin metrekarelik bir alana kurulan, yüzme havuzu, seyirci tribünleri, antrenör odası, bay ve bayan soyunma odaları, duşlar gibi imkanları bünyesinde barındıran tesis, modern tasarımıyla sporculara ve ilçe sakinlerine geniş imkanlar sunacak.

2024 yılı başında hizmete açılması planlanıyor

Sivrihisar Belediyesi tarafından başlatılan bu önemli proje kapsamında, yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun 2024 yılının ilk aylarında hizmete açılması planlanıyor. Tesisin açılmasıyla birlikte, ilçe sakinleri yüzme sporu aracılığıyla sağlıklı bir yaşama adım atma şansına sahip olacak.

Hamid Yüzügüllü: Sivrihisarımız yeni açılacak tesisle kış aylarında dahi yüzme imkânına kavuşacak

Projenin hayata geçirilmesi ile Sivrihisar halkının yılın her ayında ilçe sınırları içinde yüzme imkânı bulabileceğine değinen Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü yaptığı açıklamada "Sivrihisar'ı spor ve sağlıklı yaşam konusunda bir adım öne taşımak amacıyla bir daha projeyi hayata geçiriyoruz. Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Projesi, gençlerimizin ve halkımızın sporu benimsemelerine ve hayatlarına dahil etmelerine katkı sağlayacak. Sivrihisarımız yeni açılacak olan tesisimizle kış aylarında dahi yüzme imkânına kavuşacak" dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@