banner163

Su hattı yine patladı... Kesinti sürüyor

Su borularında aynı bölgede yine patlak olması nedeniyle sıkıntı sürüyor... Belediyeden açıklama geldi...

HAYAT 27.06.2021, 13:33 27.06.2021, 13:38
Su hattı yine patladı... Kesinti sürüyor

Bilecik’te TOKİ bölgesinde geçtiğimiz gün yaşanan su borusu patlaması nedeniyle oluşan arıza sonucu kent merkezinde su sıkıntı oluştu.

İkinci patlak oldu... Çalışmalar sürüyor 

Geçtiğimiz gün TOKİ bölgesinde Bilecik’in su ihtiyacının karşılandığı Karasu ana hattındaki arıza belediye ekipleri tarafından onarıldı. Bu patlağın ardından aynı hatta başka bir patlağın meydana gelmesi sebebiyle ekiplerin arızanın onarılması için yeniden çalışmalara başladığı belirtildi. Yerin 7 metre altına kadar inen ekipler halen su hattına ulaşamazken, kentte su sıkıntısı meydana geldi. Bu nedenle mahallelere belli aralıkta su verilmezken daha önceden yaşanan su kısıntılarında Bilecik Organize Sanayi Bölgesinden karşılanan ihtiyaç bu sefer karşılanamadı. OSB yönetiminni depolarında su olmadığı belirterek, takviye su veremediği belirtildi. 

Bilecik Belediyesi'nden açıklama

Konu hakkında Bilecik Belediyesi'nden yapılan açıklamada, “Karasu ana hattındaki arıza sebebiyle, dünden beri devam eden su arızasının giderilmesi için Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği ekipleri, belediye ekiplerimizin de destek verdiği çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Oluşan aksaklık dolayısıyla vatandaşlarımızdan özür diliyor, anlayışları için teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@