banner163

Tepebaşı Belediyesi binlerce kişiyi iftar sofralarında buluşturdu

Tepebaşı Belediyesi'nin her yıl ramazan ayında geleneksel hale getirdiği ve farklı mahallede gerçekleştirdiği iftar etkinliği Tunalı ve Yaşamkent mahallelerinde de düzenlendi. İki farklı mahallede kurulan iftar sofrasına 8 bin kişi oturdu.

HAYAT 28.03.2024, 13:13 28.03.2024, 13:16
Tepebaşı Belediyesi binlerce kişiyi iftar sofralarında buluşturdu

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi'nin her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği ve her akşam farklı mahallede kurduğu iftar sofraları, bu kez Tunalı ve Yaşamkent mahallelerinde kuruldu. Her iki mahallede kurulan iftar sofrasına 8 bin kişi oturdu.

Yaşamkent Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasını ziyaret eden Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, etkinliğe yoğun katılım gösteren vatandaşlarla selamlaşırken, hayırlı Ramazanlar diledi. Başkan Ataç ile bol bol fotoğraf çektiren vatandaşlar, Yaşamkent Mahallesi’nde kurulmaya başlayan semt pazarı için de teşekkürlerini iletti.

Ayrıca Tunalı Mahallesi’ne kurulan iftar sofrasına katılan Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Fikriye Güven Zaptiye, mahalle sakinlerine Başkan Ataç’ın selamlarını, sevgilerini ve hayırlı Ramazanlar temennisini kendilerine iletti.

“Hizmet etmeye devam edeceğiz”

İftar sonrası değerlendirmelerde bulunan Ahmet Ataç, “Yıllardır Ramazan aylarını ilçelerimizde büyük bir beraberlikle geçiriyoruz. Hep birlikte iftar yapmanın, aynı sofraya oturmanın huzurunu yaşıyoruz. Bugün ise hem Tunalı Mahallesine hem de Yaşamkent Mahallesine iftar sofralarımızı kurduk. Komşularımızın güler yüzünü görmek bizleri de mutlu ediyor. Yaşamkent Mahalle sakinlerimiz pazar günleri kurulmaya başlayan semt pazarından memnuniyetlerini belirtiyorlar. Bizler vatandaşımız yaşam kalitesini arttırmak için hizmet etmeye, yatırım yapmaya devam edeceğiz. Yeter ki onların yüzü gülsün. Ben tüm hemşehrilerimin Ramazan ayını kutluyorum” dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@