banner163

Hamid Yüzügüllü: Tepebaşı'nda adım atmadık yer bırakmadık

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, seçim çalışmalarına hızla devam ederken, Tepebaşı'nda vatandaşların gönüllerine dokunarak hizmet aşkıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

SİYASET 28.03.2024, 14:04 28.03.2024, 14:10
Hamid Yüzügüllü: Tepebaşı'nda adım atmadık yer bırakmadık

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü seçim çalışmaları kapsamında Tepebaşı Bölgesinde adım atmadık alan bırakmadı.

60 gündür sahada olan Hamid Yüzügüllü ve ekibi mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak gezerek seçim çalışmalarını sürdürüyor. 390 bin nüfusu bulunan, 1 Milyon 373 bin 40 kilometre kare yüz ölçümüne sahip 92 mahallesi bulunan Tepebaşı'nda Hamid Yüzügüllü tek tek vatandaşlarla görüşmelerine devam ediyor. Her mahallesine, her caddesine ve her sokağında bulunan hemşerileri ile bir araya gelen Başkan Yüzügüllü günde ortalama 15 bin adım atarak vatandaşlarla gönül bağı kurmaya devam ediyor. 60 günde adım adım yaklaşık 685 km yol yürüyen ve Tepebaşı’nın tüm sorunlarını yakından görerek vatandaşlarla fikir alışverişi yaparak hizmet için yola çıkan Hamid Yüzügüllü yorulmadan çalışmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Yüzügüllü 11 Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı, Güçlü Kadın Mutlu aile diyerek 25 kez Kadın buluşması ve 22 otobüs Sivrihisar gezisi düzenledi. "Tepebaşı’nda Gençlerin sesi yankılanacak" diyen Hamid Yüzügüllü 30 kez gençlik buluşması programına katıldı.

Teravih namazları sonunda 50 program düzenleyerek şerbet ikramında bulunulurken, 10 kez sabah namazı sonrası çorba ikramında bulundu.

70 STK, Oda ve Dernek ziyaretinde bulunan Hamid Yüzügüllü, 30 kez kıraathane buluşması gerçekleştirdi. T

Tepebaşı'nda bulunan 50 ana caddede 7 bin 500 esnaf ziyareti gerçekleştiren Hamid Yüzügüllü Tepebaşı'nda vatandaşların gönüllerine dokunarak hizmet aşkıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@