Vali Erol Ayyıldız'dan yeni yıl mesajı

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

HAYAT 30.12.2022, 16:21 30.12.2022, 16:25
Vali Erol Ayyıldız'dan yeni yıl mesajı

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Vali Ayyıldız mesajında, "Dünyamız ve ülkemiz açısından çok önemli gelişmelerin yaşandığı 2022 yılını geride bırakırken yeni umutlar ve heyecanlar eşliğinde 2023 yılına giriyoruz.

Nice zorluklar ve yoksunluklar içinde kurduğumuz Cumhuriyeti’mizin de 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılı sanayi, ticaret, eğitim, teknoloji, sağlık ve daha pek çok alanda ülkemizin dünyada adından söz ettireceği bir yıl olacaktır. Zorlu coğrafyamızda  Selçuklu’dan Osmanlı’ya ve sonra da Cumhuriyet’imize  uzanan tarihimizde ecdadımızın bize bıraktığı köklü medeniyet üzerine Türkiye’nin Yüzyılı’nı inşa ediyoruz. Sermayemiz olan birlik ve beraberliğimiz yapılan ve yapacak olduğumuz yeni atılımlarımızda en büyük gücümüzdür.  Ülkemizin ve şehrimizin refah ve huzurunu sürekli kılacak çalışmalarımızla ortak geleceğimize doğru emin ve kararlı adımlarla yürüyoruz.

Hizmetlerimizin dayanağı her zaman “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” ilkesi olmuştur. Bu minvalde sahip olduğu potansiyelleri ile bir marka şehir olan Eskişehir’imizi de her alanda zirveye taşımak için tüm kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içinde çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürmekteyiz.

Bir gönül şehri olan Eskişehir’imizde Yunus’un hoşgörüsü, Hoca Nasrettin’in nasihatleri, Seyyit Battal Gazi’nin cesareti, Şeyh Şehabeddin Sühreverdi, Şeyh Şucaeddin Veli ve Aziz Mahmud Hüdayi’nin kurdukları manevi iklim yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının ilimiz, ülkemiz ve dünya için hayırlar getirmesini; tüm dünyada barış, kardeşlik ve huzurun hâkim olduğu bir yıl olmasını Yüce Mevla’dan diliyorum. Tüm değerli Eskişehirli hemşehrilerimin, kıymetli mesai arkdaşlarımın aileleriyle, sevdikleriyle, sıhhat ve afiyet içinde bir yıl geçirmelerini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@