banner163

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi anket başlattı! İşte Eskişehirlilere sorulan sorular 

HAYAT 23.05.2024, 13:33 23.05.2024, 13:40
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi anket başlattı! İşte Eskişehirlilere sorulan sorular 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, internet üzerinden 18 soruluk bir anket başlattı. İşte Eskişehirlilere sorulan sorular... 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, internet üzerinden tüm Eskişehirlilere yönelik bir anket başlattı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin hazırlanan 2025-2029 Stratejik Planı ile ilgili ankette Eskşehirlilere çeşitli sorular yöneltildi. 

Büyükşehir Belediyesi söz konusu anketi sosyal medyadan duyururken, "Değerli Eskişehirliler, 2025-2029 Stratejik Plan sürecimize dahil olmak ister misiniz? Belediyemizin karar alma süreçlerine vatandaşların katılımının arttırılması amacıyla hazırlanan anketimize 10 dakikanızı ayırarak katkı sunabilirsiniz" ifadelerine yer verdi. 

18 soruluk ankette, cevap olarak çeşitli seçeneklerin sunulduğu ve katılanların kendi seçeneklerini de ekleyebildiği şu gibi sorular yer aldığı görüldü:

- Belediyemiz 2025-2029 Stratejik Planında yer almasını istediğiniz "Vizyon" ifadesini belirtiniz.

- Eskişehir'de hangi konularda hizmet kalitesi iyileştirilmelidir?

- 2025-2029 Stratejik Planında hangi alanlarda yatırım projelerinin hayata geçirilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz?

- Belediyemizin hangi faaliyet alanlarında gönüllü olmak istersiniz?

- Belediyemiz karar alma mekanizmalarında sivil katılımın arttırılması gerektiğini düşünüyorsanız önerileriniz nelerdir?

- Eskişehir'i ve Belediyemizi olumlu şekilde mevcutta veya gelecekte etkileyen/etkileyebilecek ilk 5 fırsat hangileridir?

- Eskişehir'i ve Belediyemizi olumsuz şekilde mevcutta veya gelecekte etkileyen/etkileyebilecek ilk 5 tehdit hangileridir?

Ankete katılım için herhangi bir isim, telefon veya e-posta adresi gibi kişisel bilgiler istenmediği, herkesin internet üzerinden ankete katılabileceği belirtildi. 


Söz konusu ankete bu linke tıklayarak ulaşabilir ve katılabilirsiniz. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@