Yürek dayanmaz! Eskişehirli sağlık çalışanı genç anne koronadan hayatını kaybetti

Eskişehirli sağlıkçı çalışanı Duygu Ömrüuzun, üçüncü bebeğine hamileyken koronavirüse yakalandı... Durumu ağırlaşınca bebeği sezaryenle alınan Ömrüuzun kurtarılamayarak hayatını kaybetti... Duygu Ömrüuzun'un vefatı sağlık camiasını üzüntüye boğdu. 

HAYAT 12.09.2021, 15:01 12.09.2021, 23:33
Yürek dayanmaz! Eskişehirli sağlık çalışanı genç anne koronadan hayatını kaybetti

Eskişehirli sağlıkçı Ebe Duygu Ömrüuzun, üçüncü bebeğine hamileyken koronavirüse yakalandı. Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan 34 yaşındaki, iki çocuk annesi Duygu Ömrüuzun yoğunbakımda tedavi altına alındı. Durumu ağırlaşan Duygu Ömrüuzun için doktorlar bebeği sezaryenle doğurtmaya karar verdiler.

Sezaryenle alınan bebeğin sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilirken, Duygu Ömrüuzun ise maalesef kurtarılamadı. 

Gümüşhane Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, acı haberi, "Gümüşhane Devlet Hastanemizde Ebe olarak görev yapan, Duygu Ömrüuzun COVİD-19 nedeniyle tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi yoğunbakımında vermiş olduğu hayat mücadelesini malesef kaybetmiştir. Rahmet-i Rahmana erişen merhumenin cenazesi Eskişehir'de toprağa verilecektir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sevenlerine ve sağlık camiamıza başsağlığı ve  sabırlar diliyorum" mesajıyla duyurdu. Tabipler Odası da Duygu Ömrüuzun için bir başsağlığı mesajı yayınladı. 

Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde ebe olarak görev yapan Eskişehirli Duygu Ömrüuzun'un vefatı yakınlarını ve sağlık camiasını üzüntüye boğdu. 

34 yaşında çok genç yaşta hayatını kaybeden Duygu Ömrüuzun, gözyaşlarıyla Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@