AK Parti Eskişehir İl Kongresi ne zaman yapılacak? Zihni Çalışkan'dan son açıklama

AK Parti Eskişehir İl Kongresi ne zaman yapılacak? İl Başkanı Zihni Çalışkan'dan son açıklama...

SİYASET 18.01.2021, 22:57 18.01.2021, 23:26
AK Parti Eskişehir İl Kongresi ne zaman yapılacak? Zihni Çalışkan'dan son açıklama

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Kanal 26'da Muharrem Esen'in konuğu olduğu programda "AK Parti Eskişehir İl Kongresi ne zaman yapılacak?" sorusunu da yanıtladı...

"17 Şubat gündemde, ötelenebilir veya daha erkene çekilebilir"

Zihni Çalışkan, "Eskişehir'de daha önce 5 Aralık tarihi konuşuldu, 20 Ocak tarihi konuşuldu. Şimdi 17 Şubat diye gündemde bir tarih var ama, pandemi döneminde bu tarihin de ötelenme ihtimali var. Ötelenebilir veya daha erkene çekilme durumu olabilir. Bu süreçte biz genel merkezimizin talimatlarına göre hareket ederiz. Genel Merkezimiz şu tarihte yapacaksınız derse, genel merkezimize ve bize yakışır tarzda en iyi şekilde yapmaya gayret ederiz. Daha önce 14 ilçemizin kongresini büyük bir huzur içinde, herkesin katkı sağladığı, pandemi kurallarına uygun olarak yaptık. Bizim partimizde zaten kavgalı kongreler olmaz. Önümüzdeki süreçte de pandemi kurallarına göre aynı şekilde il kongremizi gerçekleştireceğiz" dedi. 

Çalışkan, "Bundan sonra da göreve devam et derlerse biz devam ederiz. Benim göreve devam etmemle ilgili bir sıkıntı yok. Anlatmak istediğim şu. Kongre olur, 5 gün sonra sen yoruldun derler, 5 yıl sonra derler... Sayın Cumhurbaşkanımız bize hangi görevi uygun görürse biz onu yaparız. Bu müşahitlik olur, il başkanlığı olur... Hangi görev olursa olsun, bizim için değerli görevlerdir" diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@