Biri Var! : Nabi Avcı

"Biri Var!" yeni programıyla yayında! Hakkı Kutlu ve M. Cumhur Calban'ın programda bu hafta ele aldığı isim: Prof.Dr. Nabi Avcı

PROGRAMLAR 25.11.2023, 21:07

medyamidas.com'da "Biri Var!"da, gazeteci Hakkı Kutlu ve Dijital İletişim Danışmanı M. Cumhur Calban bu haftaki programda Prof.Dr. Nabi Avcı'yı konuştu.

AK Parti'den üç dönem Eskişehir Milletvekili olarak seçilen, Eskişehir Milletvekilliği döneminde Milli Eğitim Bakanı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı gibi önemli görevlerde bulunmuş, Eskişehir'de son yıllarda yapılan çok sayıda büyük yatırım ve hizmette imzası olan, Türkiye'nin önde gelen entelektüel siyasetçilerinden, Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof.Dr. Nabi Avcı'ın konuşulduğu programda, Prof.Dr. Nabi Avcı'nın AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olup olmayacağı masaya yatırıldı.

Nabi Avcı'ın Eskişehir'e kazandırdığı yatırımlar ve sağladığı faydaların, Nabi Avcı'nın adaylık isteği olup olmadığının, aday gösterilip kazanırsa bunun Eskişehir için nasıl bir anlamı olacağının konuşulduğu programı aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@