Eskişehir'de seçimi kim kazanır? - 3 Açılı ilk programıyla yayında

medyamidas.com'un yeni programı 3 Açılı yayında! Hakkı Kutlu, Yücel Yenilmez ve Dr. Mehmet Akif Erdem, Eskişehir ve Türkiye genelinde siyasetin gündemini tutuyor, yerel seçim heyecanını masaya yatırıyor... 

PROGRAMLAR 27.02.2024, 14:14 27.02.2024, 14:17

medyamidas.com'un yeni programı 3 Açılı yayında! Hakkı Kutlu, Yücel Yenilmez ve Dr. Mehmet Akif Erdem'in Eskişehir ve Türkiye genelinde siyasetin gündemini masaya yatırıp tartışacağı 3 Açılı'nın ilk programında "Eskişehir'de seçimi kim kazanır?" sorusu tartışılırken, yerel seçimin Türkiye genelindeki yansımaları da ele alındı. 

Eskişehir'de seçimde kimler önde, seçimi kim kazanır? Eskişehir değişim istiyor mu? 

Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu ve CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce'nin seçim kampanyaları nasıl gidiyor? Artıları ve eksileri neler?

Yılmaz Büyükerşen'in aday olmadığı bu seçimde sonuca etkisi ne kadar olacak?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt bu seçimi de kazanabilir mi, yoksa rakibi Cumhur İttifakı AK Parti adayı Özkan Alp karşısında hezimete mi uğrayacak?

CHP'nin üst yönetiminde neler oluyor? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu ekseninde neler yaşanıyor? 

Yücel Yenilmez neden CHP aday listelerinde yer almadı?

Bunlar gibi birçok sorunun ele alındığı 3 Açılı'nın çok konuşulacak ilk programını aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@