Nebi Hatipoğlu mu haklı, Ayşe Ünlüce mi? Kazım Kurt'un amacı ne? - 3Açılı

3Açılı yeni programı ile yayında! Hakkı Kutlu, Yücel Yenilmez ve Mehmet Akif Erdem'in Eskişehir ve Türkiye'de yerel seçimin nabzını tuttuğu ve son gelişmeleri ele aldığı programda yine çok konuşulacak tartışmalar yaşandı. 

PROGRAMLAR 03.03.2024, 17:35 03.03.2024, 17:40

medyamidas.com'da 3Açılı yeni programıyla yayında! Hakkı Kutlu, Yücel Yenilmez ve Mehmet Akif Erdem'in Eskişehir ve Türkiye'de siyaset ve yerel seçim gündemini masaya yatırdığı programda, Eskişehir'de yaşanan son gelişmeler, Nebi Hatipoğlu ve Ayşe Ünlüce cephesinde yaşananlar ele alındı. 

Ayşe Ünlüce'nin katılmadığı, Nebi Hatipoğlu'nun ise sözünü tutup katıldığı tv100'deki "Taksim Meydanı" programının kazananı kim oldu?

Programdaki gazetecilere mesajlar yağdırıp Hatipoğlu'na cevap yetiştirmeye çalışan CHP'li isimler doğru mu yaptı, pişman mı oldu? Bu durum kamuoyunda nasıl algılandı?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt neden sürekli ve daha çok Nebi Hatipoğlu ile uğraşıyor ve kendine hedef seçti? Asıl maksadı ne? Ayşe Ünlüce'yi mi yetersiz buluyor, yoksa başka bir amacı mı var?

CHP'li Yücel Yenilmez, "Kazım Kurt'u savunur musun, savunmaz mısın?" sorusuna ne yanıt verdi?

Emekli maaşları ile ilgili tartışmalar seçim sonuçlarını etkiler mi? 

Ve daha birçok sorunun masaya yatırıldığı programı aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@