banner163

Ahmet Yenilmez Türk Dünyası Çocuk Vakfı'na konuk olacak

Türk Dünyası Çocuk Vakfı'nın çevrimiçi söyleşileri devam ediyor... Sanatçı, şair ve yazar Ahmet Yenilmez de söyleşilerin konuğu olacak.

SANAT 13.05.2021, 23:03 13.05.2021, 23:09
Ahmet Yenilmez Türk Dünyası Çocuk Vakfı'na konuk olacak

Türk Dünyası Çocuk Vakfı'nın çevrimiçi söyleşileri devam ediyor... 

Türk Dünyası Çocuk Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, Vali Güngör Azim Tuna, yaptığı açıklamada, "Değerli gönül dostlarımız, öncelikle mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, sağlıklı huzurlu nice bayramlar dileriz.  Türk Dünyası Çocuk Vakfı söyleşilerimizde bu Cuma saat 20.30’da değerli bir gönül dostumuzu, tiyatro sanatçısı, aktör, şair ve yazar Ahmet Yenilmez’i konuk ediyoruz. İstiklal Marşımızın 100. yılında kendisiyle Çanakkaleyi, Mehmet Akif ‘i, Yunus Emre Hz.ni, Ahilik konularında da konuşacağız inşallah ama bu programda mazlum coğrafyalarımızı, şehitlerimizi, yetimleri, çocuklarımızı ve onların bugününü ve geleceğini konuşacağız öncelikle. Soru  ve katkılarınızla davetlisiniz. Hayırlı bayramlar, bereketli vakitler diliyoruz" dedi. 

Ahmet Yenilmez'in katılacağı söyleşi 14 Mayıs cuma günü saat 20.00'de Vakfın instagram adresi @tdcvakfi üzerinden canlı olarak izlenebilecek. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@