banner163

Bu yıl sinemada en çok izlenen filmler

Sinema, pandemiden yoğun etkilenen sektörler arasında. 2021 yılında sinemada en çok izlenen filmler ise şöyle...

SANAT 31.12.2021, 11:14
Bu yıl sinemada en çok izlenen filmler

Pandemi sürecinde sinema sektörü belli bir süre kapılarını seyircilere kapatmıştı. Filmlerin yeniden seyirci ile beyaz perdede buluşması ile birlikte işte 2021 yılında en çok izlenen filmler...

1- Örümcek Adam Eve Dönüş

Konu: Okul hayatına alışmaya ve sıradan bir genç gibi yaşamaya çalışan Peter'ın aklında ise suçla savaşmak ve dünyayı daha güvenli bir hale getirmek vardır. Vulture yepyeni bir düşmanı yaşadığı şehre gönderdiğinde ise Peter'ın kendini gösterme fırsatı çıkacak, ancak en değerli gördüğü herkes tehdit altında olacaktır...

Seyirci: 1, 69 milyon

Hasılat: 43 milyon lira

2- Hızlı ve Öfkeli 9

Konu: Geçmişinden gelen bir tehdide karşı mücadele etmek zorunda kalan Dom ve ekibinin hikayesini konu ediyor. Dominic Toretto'nun artık tek önceliği oğlu Brian'ı korumaktır. Oğlu ve Letty ile birlikte gözlerden uzak sakin bir yaşam süren Toretto, istese de geçmişinden kurtulamaz.

Seyirci: 960 bin

Hasılat: 22,18 milyon lira

3- VENOM: Zehirli Öfke 2

Konu: Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. ... Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşarken, Eddie, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmanın firma tarafından keşfedildiğini ve insan deneklerle birleştirilmeye çalışıldığını öğrenir.

Seyirci: 668,75 bin

Hasılat: 15,33 milyon lira

4- AKİF

Konu: İstanbul işgal altındadır ve insanlar yıllardır savaşın devam etmesiyle direnme ve savaşma gücünü kaybetmektedir. Ankara merkezli bir direniş başlatan Mustafa Kemal Atatürk, kurtuluş için halkı bir araya getirir.

Seyirci: 649 bin

Hasılat: 6,5 milyon lira

5- Aykut Enişte 2

Konu: Aykut Enişte 2, Gülşah ile evlenme arifesinde olan Aykut'un, ailenin eski eniştesinin ortaya çıkmasıyla başından geçenleri konu ediniyor. Aykut ve Gülşah'ın düğününe sayılı günler kala ortaya çıkan davetsiz misafir ailedeki tüm dengeleri değiştirir. Çünkü gelen ailenin eski eniştesidir.

Seyirci: 642 bin

Hasılat: 15,43 milyon lira

6- DUNE: Çöl Gezegeni

Konu: Kendi ailesi ve halkının geleceğini garanti altına almak uğruna evrendeki en tehlikeli gezegene seyahat etmek zorunda olan Paul Atreides'in hikayesini anlatıyor. Bu hayatta galaksinin farklı noktalarında bulunan gezegenler, rakip feodal aileler tarafından yönetiliyor.

Seyirci: 608 bin

Hasılat: 15,94 milyon lira

7- Eternals

Konu: İnsanlığın varoluşundan beri dünyayı koruyan, olağanüstü güçlere sahip bir grup kahramanın hikayesini konu ediyor. Deviantlar'ın artık tarihe karıştığı düşünülmektedir. Ancak insanlığın en eski düşmanı olan Deviantlar, beklenmedik bir şekilde geri döner.

Seyirci: 379 bin

Hasılat:9,17 milyon lira

8-Black Widow

Konu: Başrolde bir kadın kahraman vardır, çevresi de güçlü, gözüpek kadınlarla çevrilidir. Bu değişim ABD'inde başlayan MeToo hareketinin sonrasına denk gelir. Marvel cinsiyetçi, cinsiyet farkı gözeten tutumunu bırakarak kadın süper kahramanlara yönelmenin zamanının geldiğini farketmiştir artık.

Seyirci: 363 bin

Hasılat:8,72 milyon lira

9- Dayı 

Konu: Sevilen bir kabadayının hayat hikayesi.

Seyirci: 352 bin

Hasılat:8,12 milyon lira

10- PATRON BEBEK 2: Aile Şirketi

Seyirci: 331 bin

Hasılat: 7,04 milyon lira

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@