banner163

Tan Taşçı TIR kazasında ölümden döndü!

Şarkıcı Tan Taşçı'nın da bulunduğu aracın bir TIR'la çarpıştığı kazada, Taşçı ve iki kişi şans eseri kazayı hafif yaralı atlattı, ölümden döndü...

SANAT 10.08.2023, 13:55 10.08.2023, 13:59
Tan Taşçı TIR kazasında ölümden döndü!

Eskişehir'de uzun yıllar sahne alan ve daha sonra ünlenen isimlerden şarkıcı Tan Taşçı geçirdiği trafik kazasında ölümden döndü. 

Sabah saatlerinde Burdur-Antalya Karayolu'nda içinde sanatçı Tan Taşçı’nın da bulunduğu lüks cip TIR'a arkadan çarptı. Meydana gelen kazada Taşçı ve otomobilde bulunun diğer 2 kişi hafif yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Burdur’un Bucak ilçesi Burdur-Antalya Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ecmel Kayahan (38) idaresindeki 34 GPK 636 plakalı cip, Bucak-Antalya Karayolu Bölge Trafik Denetleme İstasyonu yakınlarında aynı istikamete giden Murat Bedir yönetimindeki 15 NK 616 plakalı tırla çarpıştı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin olay yerinde gelerek yaptığı çalışmalar sonucunda araçta sıkıştığı yerden çıkarılan ve hafif yaralı olan şarkıcı Tan Taşçı, Taşçı'nın menajeri olduğu öğrenilen Kayahan ve yanlarında bulunan Mahmut Emre sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Hayati tehlikelerinin olmadığı belirtilen Taşçı'nın ve diğer iki yaralının tedavisinin hastanede sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@