Ahmet Ataç, Bilecikliler ve Çukurhisarlılarla buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir’de Yaşayan Bilecikliler Derneği’ni ziyaret etti, Çukurhisar Mahallesi'ndeki etkinlikte de vatandaşlarla bir araya geldi, açıklamalarda bulundu.

SİYASET 23.02.2024, 15:31 23.02.2024, 15:39
Ahmet Ataç, Bilecikliler ve Çukurhisarlılarla buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte Eskişehir’de Yaşayan Bilecikliler Derneği’ni (EYBİLDER) ziyaret etti. Dernekte meşaleler ve alkışlar eşliğinde karşılanan Ataç ile Ünlüce, çok sayıda vatandaş ile bir araya geldi. Devlet eski Bakanı Bahattin Şeker ve CHP İl Başkanı Talat Yalaz’ın da katıldığı buluşmada EYBİLDER Başkanı Davut Mülayim, Ataç ve Ünlüce’yi ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Mülayim, “Büyük çoğunluğumuz Tepebaşı’nda yaşıyoruz. Bir il kadar, Bilecik ilinin nüfusu kadar Eskişehir’de yaşayan Bilecikli var. Bizler Eskişehir’de yaşıyoruz ve bu dernekte yardımlaşma kültürümüzü geleceğe aktarmak için faaliyet gösteriyoruz. Bizi ziyaret eden başkanlarımıza teşekkür ediyorum, sağ olun” dedi.

Ataç: Bu yapay bir yakınlık değil, canı gönülden bir ilişki

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da “20 yıldır Tepebaşı benim için o kadar kıymetli oldu ki anlatmak çok güç. Önümüzdeki dönem sizlerin de desteği ile görevimizi sürdüreceğimize inanıyorum. Ayşe Ünlüce, büyükşehir adayımız. Kendisi bu göreve fazlasıyla layık bir insan. Hukukçu ve büyükşehirdeki görevlerini üstün bir başarıyla sürdürdü. Büyükşehirdeki ilk kadın başkanımız olacak. Tepebaşı’nda çoğunluk olarak birinci sırada yaşayanlar Bilecikliler, ben de bundan dolayı mutluyum. Bozüyük’le de Bilecik ile de güzel ilişkiler içinde olduk, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Bu yapay bir yakınlık değil, canı gönülden bir ilişki. Bu kardeşlik bitmeyecek, sürdüreceğiz” diye konuştu.

Şeker: 5 sene daha güzel bir şekilde devam edelim

Devlet eski Bakanı Bahattin Şeker de “Ben Tepebaşılıyım, Tepebaşı’nda oturuyorum. Bozüyük’te ilkokulu bitirdim, maarif kolejine geldim Tepebaşı’na. Ahmet Ağabey de benim okuldan ağabeyimdir. Tepebaşı’nda Bilecik’in her tarafından çok hemşehrimiz var, yaklaşık 100 bin civarındayız. Ben bu güzel topluluğu toplayan sayın başkanıma teşekkür ediyorum. Mahalli seçim ayrı bir seçimdir. Görüşler, düşünceler farklı olabilir ama Eskişehir’de ayrı bir ildir Türkiye’de. Şimdi diyorlar ki ‘Hizmet gelmedi, o gelmedi’. Başta sayın abimiz Ahmet Ataç, Kazım Bey ile beraber, şuan Eskişehir Türkiye’nin en güzel illerinden birisi. Bunu bütün Türkiye kabul ediyor. Şimdi bu güzel ile benim de yıllardır tanıdığım sayın Ayşe Ünlüce büyükşehir belediye başkanlığı yapacak. Bu da güzel bir onur, şeref. Dediğim gibi mahalli seçimler ayrı bir seçimdir. Bu dönem daha da güzel olacak. Allah hepsine yardımcı olsun, biz de oylarımızı verelim 5 sene daha güzel bir şekilde devam edelim” diye konuştu.

"Tesisimiz Çukurhisar mahallemize hayırlı olsun"

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ayrıca, Çukurhisar Mahallesi’nde de çok sayıda vatandaş ile bir araya gelirken, “En iyi siyaset, en iyi hizmettir. Kırsalı ve kent merkezi ile Eskişehir’e en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Ataç, Çukurhisar’da düzenlenen kahvaltı programında mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Tepebaşı Belediyesi Çukurhisar Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe mahallelilerin katılımı yüksek oldu. CHP İl Başkanı Talat Yalaz ile birlikte alkışlar eşliğinde salona giriş yapan Başkan Ataç, “Bizleri çok iyi karşıladınız, çok teşekkür ediyorum. Çok sevdiğim Çukurhisar, hepinizi tek tek kucaklıyorum. Sizlere kendimizi, çalışmalarımızı anlatmaya gerek yok. Zaten neler yapıldığını en iyi bilen sizlersiniz. Tepebaşı Belediyesi olarak bizler çocuk sanat ve kültür merkezimiz, Belde Evimiz, ağız ve diş sağlığı kliniğimiz, belediye ek hizmet binamız ile buradayız, yanınızdayız. Bugün bile burada, yakın zamanda hizmete kazandırdığımız bu güzel davet ve düğün salonunda toplandık, ne kadar güzel. Tesisimiz mahallemize hayırlı olsun. Her zaman söylerim; en iyi siyaset, en iyi hizmettir. Kırsalı ve kent merkezi ile Eskişehir’e en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Çukurhisar sakinleri de Başkan Ataç’a seçim çalışmaları için başarılar dilerken, gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı da teşekkürlerini iletti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@