Ahmet Ataç: Daha büyük bir heyecanla daha güzel işler yapacağız

Tepebaşı Belediyesi'nde 5. dönemi için mazbatasını alan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, "Seçim geride kaldı, artık önümüzde yeni bir dönem var. Bu dönemde de kentimizi daha güzel işlerle, her zamankinden daha büyük bir azim ve heyecanla geleceğe hazırlayacağız" dedi.

SİYASET 03.04.2024, 20:15 03.04.2024, 20:21
Ahmet Ataç: Daha büyük bir heyecanla daha güzel işler yapacağız

Tepebaşı Belediyesi Başkanlığına 5. dönemi için yeniden seçilen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Adliyesi'ndeki mazbata alma töreni ve Vilayet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk konulması sonrasında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi önündeki törende yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet kentinin güzel insanları hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Pazar akşamı Eskişehir büyük bir başarı kazandı. Ama bu sizlerin sayesinde. Öte yandan Türkiye’de de müthiş bir başarı oldu. Hiçbir şey sonsuz değildir. Bu dönemde bunu göreceğiz. Bakın 1999’da Hocamla seçildiğimizde kimse yoktu. Biz çoban ateşini yaktık, bugünlere geldik" diye konuştu.

"Seçim geride kaldı, artık önümüzde yeni bir dönem var..."

Ahmet Ataç, "Onurluyuz, gururluyuz. Seçim geride kaldı, artık önümüzde yeni bir dönem var. Bu dönemde de kentimizi daha güzel işlerle, her zamankinden daha büyük bir azim ve heyecanla geleceğe hazırlayacağız. Çünkü biz Eskişehir’iz. Yolumuz açık olsun" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@