Ayşe Ünlüce mazbatasını aldı... "Tüm ilçelerimizin başkanıyım" mesajı

CHP'den Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ayşe Ünlüce, mazbatasını alarak göreve başladı. Ünlüce, "Hangi partiden olursa olsun tüm ilçe belediye başkanlarımın Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Biz asla ayrışmadan, asla ötekileştirmeden hep birleşerek, direnerek, barışarak bu şehre birlikte hizmet edeceğiz" dedi.

SİYASET 03.04.2024, 19:58 03.04.2024, 20:24
Ayşe Ünlüce mazbatasını aldı... "Tüm ilçelerimizin başkanıyım" mesajı

CHP'den Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ayşe Ünlüce, mazbatasını alarak görevine başladı.

Eskişehir Adalet Sarayı'ndaki İl Seçim Kurulu Başkanlığı'nda mazbatasını alan Ünlüce, Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında görevi Yılmaz Büyükerşen'den devraldı.

Devir teslim töreninin ardından belediye binası önünde vatandaşlara hitap eden Ayşe Ünlüce, belediye mührünü teslim aldığını söyledi.

Büyükerşen'e hizmetleri için teşekkür eden Ünlüce, "Önümüzdeki 5 sene, görev yaptığım tüm süre boyunca hep onların bu güvenine layık olmaya çalışacağım" dedi.

"Eskişehir'de seçimin kaybedeni yok, tüm Eskişehirlilerin belediye başkanıyım"

Seçimin kaybedeninin olmadığını, oy veren, vermeyen tüm Eskişehirlilerin belediye başkanı olduğunu dile getiren Ünlüce, "Hangi partiden olursa olsun tüm ilçe belediye başkanlarımın Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Biz asla ayrışmadan, asla farklılaştırmadan, ötekileştirmeden hep birleşerek, direnerek, barışarak bu şehre birlikte hizmet edeceğiz. 14 ilçe ve 540 mahallemize adaletle, en ücra köşelerine kadar hizmet götüreceğiz." diye konuştu.

Ünlüce, "Çok çalıştık, çok inandık, çok güvendik ve kazandık. Ama bilesiniz ki bu seçimin kaybedeni yok, Eskişehir kazandı, Türkiye kazandı. Oy veren vermeyen tüm hemşerilerimin büyükşehir belediye başkanıyım. Hangi partiden olursa olsun tüm ilçe belediyelerimizin büyükşehir belediye başkanıyım. Biz kutuplaşmadan, ayrışmadan;  birleşerek barışarak hizmet edeceğiz. 14 ilçemiz ve 540 mahallemize adaletle hizmet götüreceğiz. Çünkü bu seçimin başarısı Eskişehir ittifakının başarısıdır. Biliyoruz ki, daha önce başka partilere oy vermiş pek çok vatandaşımız bu seçimde bizlere oy verdi, güvendi. Bu güvenin kıymetini ve değerini çok iyi biliyoruz. Halkımız sadece Eskişehir’de değil tüm Türkiye’de iktidara bir mesaj vermiştir. Sadece yerel başkanlarını, meclis üyelerini ve muhtarları seçmekle kalmamış, iktidara sarı kart göstermiştir. Çiftçimiz, emeklimiz, gençlerimiz, emekçilerimiz, kadınlarımız, esnafımız, sanayicimiz ekonomik sıkıntının hesabını sandıkta sormuştur" diye konuştu. 

Yılmaz Büyükerşen de görevi süresince kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@