banner163

Ahmet Ataç: Eskişehir'e kadın belediye başkanı çok yakışacak

CHP Eskişehir İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda konuşan Ahmet Ataç: "Eskişehir'e kadın belediye başkanı çok yakışacak"

SİYASET 15.01.2024, 18:13
Ahmet Ataç: Eskişehir'e kadın belediye başkanı çok yakışacak

CHP Eskişehir İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, yeniden aday gösterilen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan bir araya geldi. 

"Tepebaşı’nda 5. kez yeniden başlıyor gibi heyecanlı olacağım"

Toplantıda konuşan Ahmet Ataç, "Bu seçimde bazı sıkıntılar oldu. Bildiğiniz gibi yukarının karar vermesi uzadı. Bu hem bizi hem halkı tedirgin etti. Neticede bugüne geldik. Onlar böyle uygun gördüler. Tepebaşı’nda 5. kez yeniden başlıyor gibi heyecanlı olacağım. Tepebaşı benim için o kadar kıymetli ki. Bana bu yönde bonus oldu, o anlamda çok mutluyum" dedi.

"Ayşe bacımıza bütün desteğimizi vereceğiz, Eskişehir'e kadın belediye başkanı çok yakışacak"

Ataç, "Ben sevgili Talat’ı hep Tepebaşı ilçesi için görev planlıyordum ama öyle bir şey oldu ki il başkanı oldu. Ayşe için de ilçe belediyelerinden birini tasavvur ediyordum o da büyükşehir oldu. Demek ki iyi şeyler oluyor ve gerçekler yerini buluyor. Mutluyuz. Kazım Kurt ile sırt sırta vereceğiz, Ayşe bacımıza bütün desteğimizi vereceğiz. Eskişehir için 100. yılda gerçekten bir kadın belediye başkanı yakışacak" diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@