banner163

AK Parti İl Başkanı Albayrak: Eskişehir'de değişimin vakti gelmiştir

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak'tan açıklama...

SİYASET 05.02.2024, 16:18 05.02.2024, 16:23
AK Parti İl Başkanı Albayrak: Eskişehir'de değişimin vakti gelmiştir

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, CHP Milletvekili İbrahim Arslan’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayı eleştirirken, yıllardır belediyecilik hizmetini alamayan Eskişehirlilerin dertli olduğunu söyledi.

Albayrak’ın açıklaması şöyle:
 
“AK Partimizin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Nebi Hatipoğlu bir ayı aşkın süredir şehrimizin sokaklarında hemşehrilerimizle birliktedir. 
 
AK Parti teşkilatının neferleri olarak bizler ve Cumhur İttifakı paydaşımız Milliyetçi Hareket Partili ülkücü kardeşlerimizle Eskişehir'de ayak basmadık yer, hasbihal etmediğimiz hemşehrimiz kalmasın diye gece gündüz çalışmaktayız. 
 
Her dokunduğumuz vatandaştan, her girdiğimiz sokaktan anlıyoruz ki Eskişehir'de değişimin vakti gelmiştir. Eskişehir'de vatandaşımızın dertleri açıkça bellidir. Trafik çilesi, çağ dışı toplu taşıma, güvenilmeyen içme suyu, olmayan altyapı, sosyal alan eksiklikleri, kentsel dönüşüm ve daha saymakla bitmez sorunlar ortadadır. 
 
Bu sorunların çözümü için adayımız Sayın Nebi Hatipoğlu ürettiğimiz çareleri, projeleri vatandaşlarımıza sunmaktadır. 
 
Şehrimizin mevcut sorunlarının çözümü için gece gündüz mesai harcaması gereken CHP milletvekillerinin ve önde gelenlerinin bir aydır gündeme getirdiğimiz her çözüm önerisi için tek dile getirdikleri sözün ‘yapılamaz, edilemez’ olmasının şaşkınlığı içerisindeyiz. 
 
Bu vatandaşa hizmet sunma yarışında havlu atmış, varlığını Eskişehir’deki mevcut statükonun devamlılığına borçlu olan zihniyetin son örneği de CHP Eskişehir Milletvekili Sayın İbrahim Arslan olmuştur. 
 

Biz bir umudun sözcüsü olmaya çalışıyoruz. Umut tacirliği yapmıyoruz. 25 yıldır verdiğiniz çoğu sözü tutmamanın utancı içinde olmanız gerekir. Söyleyecek hiçbir sözünüz yok. Eskişehirlilere önereceğiniz hiçbir projeniz yok. Sizler bütün seçimi ‘olmaz, yapılamaz, edilemez’ ile geçirmeye karar vermişsiniz. Ancak döneminiz bitti. Eskişehir halkı Büyükşehir adayımız Sayın Nebi Hatipoğlu'nu bağrına basmıştır. Onun için Eskişehir her şeyin üstündedir. Sayın Hatipoğlu tüm enerjisini Eskişehir’in sorunlarını çözmeye vakfetmiştir. 
 
İnşallah 1 Nisan sabahından itibaren söz verdiğimiz gibi Eskişehir'de su fiyatları en az yüzde 40 inecek, öğrencilerimiz aylık 50 TL karşılığı dilediği kadar toplu taşıma kullanabilecek, 10 mahallemiz kentsel dönüşüme girecek. Bunlar sadece birkaç projemizdir. Daha söylemediğimiz pek çok müjdemizi kamuoyu ile paylaşmak için gün sayıyoruz. 
 
Sayın İbrahim Arslan, liyakat vurgusu yapmayı çok seviyor. Eskişehir'de CHP'li belediye başkanları ve milletvekillerinin akrabalarının hangi belediyelerde görev aldıkları ve kaç kişi oldukları ile ilgili de bir açıklama bekliyoruz.”

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@