banner163

Cumhur İttifakı'ndan Seyitgazi'de gövde gösterisi... "Erhan başkanla Seyitgazi'nin tüm problemlerini çözeceğiz"

Cumhur İttifakı adayı Erhan Erden'in seçim irtibat ofisleri Seyitgazi ve Kırka'da geniş katılımlı törenlerle açıldı. MHP Seyitgazi Belediye Başkan adayı Erhan Erden ve AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkana adayı Nebi Hatipoğlu birlik ve beraberlik mesajları verirken, Cumhur İttifakı adeta gövde gösterisi yaptı.

SİYASET 05.02.2024, 16:49 05.02.2024, 17:04
Cumhur İttifakı'ndan Seyitgazi'de gövde gösterisi... "Erhan başkanla Seyitgazi'nin tüm problemlerini çözeceğiz"

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu ve MHP Seyitgazi Belediye Başkan adayı Erhan Erden, Seyitgazi merkez ve Kırka'daki seçim irtibat ofislerinin açılış törenlerinde gövde gösterisi yaptı. 

Büyük katılımla gerçekleşen açılışlara AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, MHP İl Başkanı İsmail Candemir ve çok sayıda vatandaş da katıldı. 

Hatipoğlu: Erhan başkan ve ben Seyitgazi'nin tüm problemlerini hızlıca çözeceğiz

Açılışta Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua edilmesinin ardından konuşan Hatipoğlu, Cumhur İttifakı'nın tüm bileşenlerinin bir arada olmasının çok güzel görüntü oluşturduğunu söyledi. Seyitgazi'nin 5 yıldır hizmet görmeden yönetildiğini ifade eden Hatipoğlu, "Ben vatandaşlarımızla görüştüğümde 'Seyitgazi'de 5 yıldır hiçbir şey yapılmadı. 5 yıldır ne bir hizmet yaptılar ne de ihtiyaçlarımızı dinlediler' diyorlar. Biz bunu inşallah Cumhur İttifakı'yla değiştireceğiz. Doğal gazın hanelere yaygınlaştırılması ve imar sorunlarınız var. Ben buradan söz veriyorum, Erhan başkanım ve ben 31 Mart'ta kazandığımız vakit, tüm problemlerinizi hızlıca çözeceğiz. Bu işleri çözerse Cumhur İttifakı çözer. Sizlerin desteğiyle Eskişehir'imize hizmet etmeye hazırız" dedi.

Erhan Erden de, Seyitgazi'ye en iyi hizmet için bu yola çıktıklarını belirterek, 31 Mart'ta Cumhur İttifakı olarak seçimi kazanacaklarını ve Seyitgazi'yi en iyi hizmetlerle buluşturacaklarını ifade etti. 

Kırka Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosu açılışı da büyük bir katılımla gerçekleşti. 

Hatipoğlu, burada yaptığı konuşmada da, "Seyitgazi ile Kırka, Eskişehir'in en önemli bölgelerindendir. Kırka, maalesef hizmetin uğramadığı bölgelerimizden yalnızca birisi ama bu durum böyle kalmayacak. Şehrimizin tümüne götüreceğimiz hizmeti Kırka'mıza da getirerek, sorunların çözülmesini sağlayacağız. Diyorlarmış ki 'Para yok, yapamayacaklar'. Hiç merak etmeyin, biz bu işleri yapacağız. Köylerimizde imar ve kanalizasyon sorunları var. Göreve geldiğimizde bu sorunların hepsini çözeceğiz. Bu istikamette, Kırka'da yaşayan vatandaşlarımızın taleplerine daha kolay ulaşabilmek için açılışını yaptığımız seçim irtibat büromuzun hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@