Ataç ve Ünlüce'den esnafa destek sözü: "Bu kötü günleri birlikte aşacağız"

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası ve esnafı ziyaret etti.

SİYASET 09.02.2024, 15:13 09.02.2024, 15:19
Ataç ve Ünlüce'den esnafa destek sözü: "Bu kötü günleri birlikte aşacağız"

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Bahar Bilen ve yönetimini ziyaret etti. Ataç, “Bu kötü günleri hep birlikte aşacağız” dedi.

Ahmet Ataç ve Ayşe Ünlüce, Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Bahar Bilen ve yönetimiyle bir araya geldi. Ziyarette Ataç Eskişehir esnafının kentin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatında çok büyük bir önem ve değer olduğunu belirtti. Ahmet Ataç, “Gerçekten mali açıdan zor günlerden geçiyoruz, işleri iyi giden bir esnaf bulmak çok zor. Maliyetleriniz, giderleriniz artıyor. Bu maliyet artışlarından maalesef ki vatandaş da etkileniyor. İnşallah bu kötü günleri hep birlikte aşacağız. Bizler ekonomik mücadele veren esnafımızın her daim yanındayız” dedi.

Esnafa sağlanan desteklerin artarak devam edeceğini belirten Ayşe Ünlüce, yeni dönemde de Büyükşehir Belediyesi olarak esnafa her türlü desteği sağlayacaklarını vurguladı. Ünlüce emeklilerin durumuna dikkat çekerek, emeklilerin de sosyal yardıma ihtiyaç duyduğunu belirtti. Pandemi sürecinden bu yana bütçeyi sosyal yardıma yönlendirmek zorunda kaldıklarını ifade ederken, hükümete bir 'sarı kart' gösterme zamanının geldiğini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Bilen, çalışmaları ve esnaf olarak yaşadıkları sorunları anlattı.

Oda ziyaretinin ardından Ataç ve beraberindeki heyet, Sakarya Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@