Ayşe Ünlüce, Edirne'nin kadın başkanına 10 bin adet yolladı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Edirne için Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın'a 10 bin adet yolladı...

SİYASET 14.05.2024, 15:31
Ayşe Ünlüce, Edirne'nin kadın başkanına 10 bin adet yolladı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın'ın yerel tohum fidelerinin yaygınlaşması için dayanışma yaptıkları belirtildi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Yerel Tohum Merkezi’nde üretilen tohum ve fidelerden 10 bin adet fidenin bu kapsamda Edirne'ye gönderildiği açıklandı. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Merkezi’nde üretilen yaklaşık 10 bin adet domates ve biber fidesinin görevliler tarafından Edirne Belediyesi yetkililerine teslim edildiği belirtildi. 

Yerel tohumların ülkemizin geleceği için çok önemli olduğunu belirten Ayşe Ünlüce yaptığı açıklamada, "Yerel Tohum Merkezimizde üretilen domates ve biber fidelerimizi yürüttüğümüz çalışma kapsamında Edirne Belediyesi görevlilerine teslim ettik. Yerel tohumların yaygınlaştırılması adına iş birliği dolayısıyla Edirne Belediye Başkanımız Filiz Gencan Akın’a teşekkür ediyor, tüm Edirne halkına selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Yorumlar (1)
Ahmet Çömlek 3 ay önce
Eskişehir in bütün sorunları bitti de bizim vergilerimiz niye başka illere gidiyor
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@