banner163

Büyükerşen'in DSP'den adaylığı konuşulurken manidar buluşma

Eskişehir'de CHP'den aday gösterilmemesi durumunda DSP'den aday olacağı iddiaları konuşulan Yılmaz Büyükerşen'e manidar ziyaret...

SİYASET 03.01.2024, 15:31 03.01.2024, 15:38
Büyükerşen'in DSP'den adaylığı konuşulurken manidar buluşma

Eskişehir'de CHP'den aday gösterilmemesi durumunda DSP'den aday olacağı iddiaları konuşulan Yılmaz Büyükerşen'i, eski DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in, CHP Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Kavas ile birlikte ziyaret etmesi dikkat çekti ve manidar bulundu. 

Eski DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, CHP Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Kavas ile birlikte Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i makamında ziyaret etti. 

Büyükşehir Belediyesi'nin ziyaretle ilgili basın bülteninde Büyükerşen’e teşekkür eden Sezer'in "Yılmaz Hoca Eskişehir’i hem ülkemizde hem de dünya ölçeğinde marka şehir yaptı. Hayata geçirdiği şehircilik projeleri ile bugün bir Avrupa şehri var karşımızda. Yılmaz Hoca’nın Eskişehirlilerin büyük güveni ve desteği ile ortaya çıkardığı Eskişehir, herkesin yüzünü güldüren mutlu eden bir şehirdir. Kültürden sanata, turizmden estetik bakış açısıyla uygulanan vizyoner şehircilik projelerine kadar her alanda büyük işlere imza atan Büyükerşen tüm ülkeye örnek isimdir" sözlerine yer verildi. 

Büyükerşen'in de nazik ziyaret dolayısıyla Sezer’e teşekkür ettiği ve ziyarette Eskişehir ve ülke gündemi ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu ifade edildi. 

CHP'den yeni aday gösterilmemesi durumunda DSP'den aday olabileceği iddiaları konuşulan Yılmaz Büyükerşen'e Zeki Sezer'in yaptığı bu ani ziyaret manidar bulundu, siyasi kulisleri hareketlendirdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@