CHP açıkladı! Büyükerşen'in Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce

CHP'de çok sayıda aday ilan edildi. Yılmaz Büyükerşen adaylıktan çekilirken, Büyükerşen'in istediği ve yıllardır birlikte çalıştığı isimlerden Ayşe Ünlüce Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

SİYASET 11.01.2024, 00:50 11.01.2024, 01:13
CHP açıkladı! Büyükerşen'in Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce

CHP MYK'da ve CHP Parti Meclisi'nde tartışmalı geçen görüşmelerde CHP'nin birçok belediye başkan adayı belirlendi ve CHP Sözcüsü Deniz Yücel tarafından 242 seçim çevresindeki adaylar açıklandı. 

Büyükerşen'in yeniden aday olması konusunda Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel tarafları arasında sert tartışmalar yaşandığı belirtilirken, sonunda Büyükerşen'in Ayşe Ünlüce'nin aday gösterilmesi şartıyla adaylıktan çekileceği ve seçimde Ayşe Ünlüce'yi destekleyeceği, Ayşe Ünlüce'nin adaylığının kesinleştiği öğrenildi. 

CHP Sözcüsü Deniz Yücel de Parti Meclisi sonrasında yaptığı açıklamada, "Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Yılmaz Büyükerşen Eskişehir'de çok değerli işlere imza attı. Bugün Parti Meclisi'nde alınan kararla görevi Ayşe Ünlüce'ye devrediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ayşe Ünlüce'dir" dedi. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@